Personal trainer ja tammikuu 2022 – tämä kausi lähestyy kovaa vauhtia päätökseensä ja tänään minulla on kolme personal trainer valmennuspaikkaa vapaana vuoden alkuun. Tammikuu on varmasti vuoden paras hetki aloittaa elämäntapamuutos.

En ota enää tälle vuodelle uutta keikkaa työnalle. Saan kuitenkin kaikki personal trainer -toimeksiannot valmiiksi joulukuun aikana, joten putsaan pöydän juuri sopivasti vuoden vaihdetta silmällä pitäen.

personal trainer heti tammikuussa 2022

Jos mielit aloittaa vuoden valmentajan kanssa, suosittelen että otat yhteyttä heti kuin mahdollista. Sovitaan konsultaatiot loppuvuoteen tai heti tammikuun alkuun. 

Paras hetki aloittaa on viikko yksi, jolloin kaikista Joulun herkuista on todennäköisesti päästy eroon ja myös vuosikin on vaihdettu. Siihen kohtaan on paras buukata konsultaatio kanssani.

Nyt näin lokakuussa 2021 on turha aloittaa mitään elämäntapamuutosta. Joulupöytä lähestyy ja silloin ihmiset haluavat vaihtaa vapaalle. Se sallitaan ja aion tehdä niin itsekin. Mielummin herkuttelee ja syöpöttelee Joulun rennosti ja sitten vain valmistautuu tammikuun aloitukseen.

keto ennen ja jälkeen

vuosi alkaa

Kolmessa kuukaudessa kehosi muuttuu todella paljon. Vaatteet istuvat paremmin päälläsi ja hyvinvointisi muuttuu. Sinä huomaat sen ja kaikki muutkin ihmiset ympärilläsi huomaavat sen. Vatsapömppö ja jenkkakahvat häviävät matkan varrella ja saat lisää kuntoa sekä voimaa. Liikut 2-3 kertaa kanssani viikossa ja minä rakennan ravinnon juuri sinulle.

Saat minut kiinni parhaiten markku(at)ruokatauko.fi, lähetä minulle sähköpostia ja vastaan nopeasti takaisin. Elämäntapamuutos alkaa heti tammikuussa. Jos olette pariskunta, silloin tehdään molemmille todellinen supersetti.

Personal trainer ja tammikuu 2022 – siihen ei ole enää pitkä aika. Vuosi 2022 voisi olla todellakin sinun vuotesi. Ensi kaudella kaikki PT-toimeksiannot suoritetaan Gymsorolla Naantalissa.

Markku