Kävin päivittämässä nyrkkeilyvarusteitani Kirkkonummella ja mukaan tarttui myös Everlastin kuulalaakeroitu hyppynaru aidolla nahalla. Ja pitihän sitä heti kokeilla keittiössäni… ja eikä siitä mitään tullut. Okei… noh, mä tarvitsen vähän lisää treeniä näköjään. En mä ole kyllä koskaan osannut hyppiä.

Kaikista hankalinta on mielestäni saada naru pyörimään tarpeeksi nopeasti ja se vaatii hieman minun koordinaation uudelleenohjelmoimista. Kädet pysyy paikoillaan, vain ranne liikkuu. Ajattelin hyppiä narulla nyt jokainen päivä ja pikkuhiljaa parantaa tekniikkaani. Aion opetella perushyppimisen lisäksi myös yhden jalan versiot, ristihypyt, tuplahypyt ja takaperin hyppimiset. Youtubesta löytyy paljon hyviä opetusvideoita, joten niitä pitää nyt kyylätä oikein kunnolla.

Tässä helteessä ei tarvittu kuin 5 minuuttia hieman kokeilua ja hikeä pukkasi heti. Hyppynaru on äärettömän tehokas väline peruskunnon kohottamiseen ja toimii loistavasti sykkeenkohottajana treenin lomassa. Nyt pitää vain opetella käyttämään tätä perhanaa… (sotkeutuu jälleen naruun….)

Kuulalaakeroitu hyppynaru on ainoa oikea vaihtoehto.

Kuulalaakeroitu hyppynaru on ainoa oikea vaihtoehto.

T: Make