Miten laihtua nopeasti 20 kiloa? Mitä pitää tapahtua, jotta painonpudotus olisi mahdollisimman suoraviivaista ja myöskin nopeaa?

No siihen on olemassa tietyt protokollat. Minulla on ollut useampikin keikka, joissa on ollut tietty deadline. Näitä ovat olleet esimerkiksi omat häät, firman pikkujoulut tai luokkakokous. Tiettyyn päivämäärään mennessä on oltava kunnossa, mielellään 20 kiloa hoikempi. Joten silloin minun pitää tehdä valmennuksesta hieman toisenlainen ja minun on käytettävä tehokeinoja.

Kehoa pitää suostutella mahdollisimman suoraviivaisesti luovuttamaan rasvaa pois. 

Esimerkiksi Päivistä otin 27 kiloa pois. Teimme 2 treeniä viikossa, lisäksi hän suoritti 1-2 kotiläksyä viikossa. Ravinnossa meillä oli noin 500 kalorin vaje per vuorokausi. Keho hoitaa itse loput kun se tehdään nin lempeästi, mutta päättäväisesti. 27 kiloa lähti lopulta nopeasti ja keskiarvo tuli joka viikko alaspäin.

miten laihtua nopeasti 20 kiloa nainen ennen ja jälkeen
Sama tarina Ullan kanssa aikoinaan. Käytin hyvin samanlaista menetelmää kuin Päivin kanssa. Myös hänestä otin yli 20 kiloa lopulta pois.
-20kg nainen ennen ja jälkeen
Miten laihtua nopeasti 20 kiloa? Tarvitset ihan ensimmäiseksi sinulle räätälöidyn ravinnon. Se on 90% suorituksesta. Ravinto PITÄÄ olla oikein. Ilman sitä keho ei luovuta mitään rasvaa pois ja joudut hakkaamaan päätäsi seinään. Turhaudut jos vaaka ei tule alaspäin.

En myöskään suosittele tekemään mitään kaalikeittodieettejä, joilla ”PAKOTAT” kehon pudottamaan painoa väkisin. Kehosi sietää sitä järjettömyyttä hetken aikaa ja sen jälkeen se ottaa kaiken takaisin korkojen kanssa. Se laittaa sinulle niin järjettömän nälän tunteen ja herkkuhimot, että jossain kohtaa sinä tulet sortumaan. Se on kehosi tapa estää sinua tekemästä mitään sellaisia järjettömyyksiä.

Minä suosin sen sijaan, että lempeästi suostuttelet kehoasi tiputtamaan painoa. Paino tulee nopeastikin alaspäin, jos kehosi on yhteistyössä. Se paino myöskin pysyy poissa kun teet perusteet oikein.

Haluatko laihtua sen 20kg? Varaa tapaaminen kalenteristani ja tule morjestamaan. Otetaan sinunkin kehosta senttejä ja kiloja pois.

Markku | personal trainer naantali

PS. Tässä alla on PT-asiakkaideni treenitemplaatti, jossa on treenit ensimmäisestä viikosta viimeiseen. Haluaisitko nähdä miten treenasin Päivin ja Ullan kuntoon? Haluatko tämän ohjelman itsellesi? ”Soron Tyyli” on nyt saatavilla Ruokatauon verkkokaupassa. Olen käyttänyt tätä pohjaa monien PT-asiakkaideni treeneissä ja se toimii erinomaisesti vuodesta toiseen. 

soron tyyli
PS. Jos tykkäsit tästä postauksesta, olisi mahtavaa jos painelet noita somenappeja ja jaa tämä eteenpäin!