Miten laihtua 10kg? Tässä näet yhden esimerkin miten kiireinen äiti laihtui juurikin tuon määrän painoa. Tai itseasiassa, tämä nainen teki paljon enemmänkin.

Asiakkaan pyynnöstä jätämme kasvot ja nimen salaisuudeksi. Kutsutaan häntä ”SH”-kirjaimilla. SH aloitti personal trainer asiakkaana alkuvuodesta ja teimme melkoisen muutoksen hänen kehoonsa. Tsekkaa kuvat!

personal trainer naantali asiakas ennen ja jälkeen
personal trainer naantali asiakas sivulta

Miten laihtua 10kg? Miten tämä oikein tehtiin? Käytimme pätkäpaastoa, treenasimme noin 2 kertaa viikossa, hän suoritti 1-2 kotiläksyä viikoittain sekä mukana oli myöskin matalatehoiset rasvanpolttotreenit.

Seurasimme kehitystä viikoittain ja teimme hyvin pieniä säätöjä ravintoon sitä mukaan kun toimeksianto eteni. Tämä on hyvin normaali käytäntö kun treenaat kanssani.

SH teki selvää jälkeä ja tulokset olivat kerrassaan erinomaiset.

  • Senttejä lähti -23.5cm yhteensä kehosta.
  • Kiloja lähti noin -10kg
  • Fitness-indeksi nousi +5
  • Kunto nousi +213%

Kuvat kertovat myös oman tarinansa. Pömppövatsa jäi hallin lattialle, keho kiinteytyi jokapuolelta todella rajusti.

Voit jättää vähän peukkuja hänelle. ”Ässä” käy kuitenkin lukemassa ja arvostaa varmasti jokaisen tykkäystä.

Tämän blogitekstin myötä, minulla olisi nyt myös jotain kiinnostavaa ja uutta sinulle. Get Fit In Naantali on pienryhmävalmennusta personal trainer tyylillä. Tässä ryhmässä saat henkilökohtaista valmennusta mutta kustannustehokkaammin. Jos haluat päästä kuntoon, ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään ”avaimet käteen” -ratkaisulla sinulle elämäsi muutos.

markku(at)ruokatauko.fi

Mutta huom! Sinulla pitää olla oikea asenne!! En ota renkaanpotkijoita ja selittelijöitä asiakkaaksi. Ota yhteyttä jos olet tosissasi.

get fit in naantali pienryhmä

Voit myös lukea minun oman tarinani. Kerron miten itse laihdutin 65 kiloa. Se on aikamoinen elämäntapamuutos. Olen myös pitänyt ne kilot poissa, joten elämäntapamuutos oli pysyvä minun kohdallani.

Pystyn auttamaan myös todella rajuissa muutoksissa. Jos haluat tiputtaa 50kg, 100kg tai enemmän, minä olen oikea valmentaja sinulle. Voit tulla myös ilmaiseen starttitapaamiseen, jossa autan sinut alkuun erittäin mielelläni. Voit varata suoraan sen minun kalenteristani tästä. Sen arvo on 247€, mutta saat sen blogin lukijana ihan ilmaiseksi.

Markku | Personal Trainer Naantali

PS. Tässä on SH:n treeniohjelma, tässä on hänen koko suunnitelmansa ensimmäisestä treenistä viimeiseen sekä kotiläksyt. Haluaisitko tämän itsellesi?  Nyt se on mahdollista. ”Soron Tyyli” on saatavilla. Olen käyttänyt tätä pohjaa monien PT-asiakkaideni treeneissä ja se toimii erinomaisesti vuodesta toiseen. Nyt järjestelmäni on myös saatavilla juuri sinulle.