Miten laihtua 10kg helposti? Personal trainer asiakkaani Minna näyttää mallia tässä artikkelissa miten se oikein tehdään 12 viikossa.

Mikä oli hänen salaisuutensa? Se oli jatkuvuus! Hän teki tasaisesti töitä joka viikko niin treenihallilla kuin keittiössään. Tulokset tulivat tämän seurauksena. Ei kikkailuja, ei superdieettejä, ei kitumista nälässä, ei mitään parsakaalikanaa, ei bodyruokaa… ei mitään sellaista. Vaan rehellistä ja maistuvaa kotiruokaa, hänellä oli jopa pizzaa ruokavaliossaan! Liikuimme yhdessä kahdesti viikossa ja tämän lisäksi hän suoritti erilaisia kotiläksyjä.

Tämän toimi jälleen erinomaisesti. Kaikki paino mitä hänestä lähti, oli silkkaa rasvaa! Katso kuvat ja totea itse. Minna tuli aina hallille valmiina tekemään töitä. Ei selittelyjä eikä tekosyitä. Silloin minun on myös erittäin helppo viedä asiakasta eteenpäin, koska asenne on oikea.

27 vuotias nainen ennen ja jälkeen painonpudotuksen
Mitäs InBody sanoi tästä kaikesta? InBodyn mukaan rasvamassa pieneni 33.8 kilosta 24,5 kiloon tässä ajassa, samaan aikaan lihasta tuli lisää 300g! Täydellinen suoritus kalorivajeella! Kehosta lähti yhteensä 20cm ylimääräistä pois.
27 vuotias nainen ennen ja jälkeen painonpudotuksen
Aloitimme 67 Inbody-pisteellä ja lopetimme 78 pisteeseen. Minna vaihtoi sohvaperunakategoriasta himoliikkujan kategoriaan. Fyysinen suorituskyky nousi 141%, eli rajua kehitystä 12 viikon aikana.
inbody fitness indeksi
miten laihtua 10 kg ja 20cm?

Miten laihtua 10kg helposti? No tietysti minun kanssani! Minä rakennan sinulle toimivan ruokavalion, joka pohjautuu nykyiseen syömiseesi. Voi olla että sinulla on vaikka kuinka paljon hyviä juttuja ravinnossasi, nyt ne vain pitää optimoida sinulle. Tai sinulla voi olla vaikka yksi kriittinen asia ravinnossasi, joka pilaa kaiken. Minä hoidan ne kuntoon.

Treeneissä tehdään juuri sinulle räätälöityä treeniä. Eli kuten Minnankin tapauksessa, minä kysyn sinulta kehosi ongelmakohdat joiden kimppuun käymme nousujohteisella treenillä. Minna halusi esimerkiksi selkäänsä voimaa ja muotoa, joten sen me teimme 12 viikossa. Hänellä oli paljon maastavetoja ja sen variaatioita ohjelmassaan tästä syystä.

Olisiko seuraavaksi sinun vuorosi? Bookkaa tapaaminen kalenteristani ja tule tapaamaan minua. Otetaan sinunkin kehosta senttejä ja kiloja pois.

Markku | personal trainer naantali

PS. Tässä on Minnan treeniohjelma, tässä on hänen koko suunnitelmansa ensimmäisestä treenistä viimeiseen sekä kotiläksyt. Haluaisitko tämän itsellesi?  Nyt se on mahdollista. ”Soron Tyyli” on saatavilla. Olen käyttänyt tätä pohjaa monien PT-asiakkaideni treeneissä ja se toimii erinomaisesti vuodesta toiseen. Nyt järjestelmäni on myös saatavilla juuri sinulle.

soron tyyli
PS. Jos tykkäsit tästä postauksesta, olisi mahtavaa jos painelet noita somenappeja ja jaa tämä eteenpäin!