Terve. Siitä on pitkä aika. Liian pitkä aika. Tämä blogi uinui yli 8 vuotta, kunnes tänään puhdistin siitä pölyt ja kirjauduin sisään ajatuksena kirjoittaa blogiin jotain. 2021 päätin että vanha sotaratsu herää jälleen henkiin. Minun on aika astua jälleen näyttämölle, olen ollut liian kauan pois sieltä.

Olen jopa hieman kaivannut vanhoja, hyviä aikoja. Silloin joskus kauan sitten olin kahdestaan asiakkaan kanssa ja treenasimme huikeita settejä aamusta iltaan. Minulla saattoi olla 12 asiakasta päivän aikana, olin treenibunkkerissani klo 09:00 aina klo 21:00 saakka. Se oli melkoista elämää.

Monien mutkien kautta elämäni ajautui lopulta Lohjalta takaisin kotiini Naantaliin, jossa olen asunut vuodesta 2013 lähtien. Tämä on minun koti, täällä minun on hyvä olla. Ei Lohjallakaan mitään vikaa ollut, mutta koti-ikävä oli liian voimakas. Minulle jäi Lohjalta vain paljon hyviä muistoja.

Viime vuodet olen valmentanut pääasiassa ryhmävalmennuksia ja se onkin tuonut minulle leivän pöytään. Mutta jossain takaraivossa minulla on aina kytenyt pieni palo päästä tekemään takaisin henkilökohtaisia valmennuksia. 2021 ympyrä sulkeutuu ja palaan juurilleni, palaan sinne mistä aloitin. 

2008 tämä blogi oli miten Lohjan Personal Trainer tekee asioita eritavalla, 2021 tämä blogi on miten Naantalin Personal Trainer tekee asioita eritavalla.

Sotaratsun on aika astua jälleen valokeilaan.

Markku