Tässä on katsaus meikäläisen perjantaiseen.

klo 10:00
Kello soittaa ja herätys.

klo 10:30
Sähköpostien lukeminen ja vastailua asiakkaiden kysymyksiin. Parikymmentä viestiä sähköpostissa. Mukavasti menee aamupäivä näissä puuhissa. Samalla aamiaista lärviin. Tutkin muiden CrossFit -salien nettisivuja sekä luen foorumeita.

Klo 13:30
Lähden ajelemaan salille. Samalla kelailen päässäni ensimmäisten asiakkaiden treenejä ja valmistaudun henkisesti.

klo 14:00
Päivän ensimmäinen asiakas on Kati (CF-asiakas), jonka kanssa tutkimme lisää CrossFitin -perusliikkeitä. Teetän hänelle vaativan treenin, jossa käytämme perusliikkeitä. Kati vetää hyvällä asenteella ja tekniikalla. Hyvä päivänaloitus.

Kati veivaamassa riveä. Huomaa hyvä lähtöasento: olkapäät tangon edessä, lantio puolessa välissä polvia sekä olkapäätä, selkä suorana, tanko lähellä sääriä. Optimaalinen asento hänen välityksille.

Klo 15:00
Jyrki on kolmelta vuorossa. Hän on myös CF-asiakas samassa vaiheessa kuin edellämainittu. Treeni on täysin sama, hieman skaalaan sitä hänelle sopivammaksi.

Jyrki suorittamassa samaa treeniä kuin Kati. Huomaa aavistuksen erilainen lähtöasento: Jyrkillä lantio on hieman ylempänä, johtuen hänen pituudesta. Edelleen lähtöasento on hänelle melko optimaalinen ja hän pystyy luomaan tarpeeksi voimaa lähdössä.

Klo 16:00
Neljältä tuleen joutuu PT-asiakkaista SS. Kiskaisemme äärimmäisen pitkän soutu- ja painonnostotreenin. Vaikka viikkoja on vasta suhteellisen vähän takana, hän jaksaa silti hienosti kiskoa nyt jo kaikki liikkeet ilman taukoja. Kuntokäyrä on rajussa nousussa jatkuvasti.

SS suorittamassa omaa treeniään. Rauta on kevyt kun asenne on kohdillaan! Let's rock!

Klo 17:00
Seuraavana vuorossa on hieman toisenlainen PT-projekti. SR:n kunto nousee kohisten ja voimaa alkaa kertymään kehoon. Nyt ensimmäistä kertaa istumaannousut ilman mitään tukia ja tätä vielä maustettiin soudulla sekä vauhtipunnerruksilla.

SR tulessa. Istumaannousut ovat kevyttä kauraa kun homma alkaa toimimaan pikkuhiljaa. Huikea taistelu jälleen ja kovaa se muija menee!

Klo 18:00
Sitten oli vuorossa vanha sotaratsu TP. Projekti alkaa lähestymään loppuaan ja vielä muutamia viikkoja jäljellä. Tässä vaiheessa about -10kg karissut pois. Kunto on äärimmäisen kova, kaveri pärjää hyvin puolet nuorempia miehiä vastaan eikä saamari hyydy millään. Se on aivan sama mitä treeniä heitän, se vain tikkaa ne läpi hymy korvilla. PERKELE!

TP ja tanko saa kyytiä.

Klo 19:00
Seiskalta coach saa pienen huilihetken. Tutkin ensi viikon ohjelmaa ja syön hieman eväitä. Joskus nämä hyppytunnit ovat saamarin tylsiä, joskus ne ovat erittäin tervetulleita. Nyt aika menee nopeasti. Funtsailen miten saisin kiinnitettyä kiipeilyköyden kattoon.

Coachin lepohetki

Klo 20:00
Ja päivän viimeisenä tykityksenä JL ruoskaisee toiseksi viimeisen treeninsä. Tämä projekti on valmis sunnuntaina. Kiskaisemme aivan ensimmäisen treenin uudestaan vertailun vuoksi! JL tekee selvää vanhasta JL:stä, hän parantaa järkyttävät 9 MINUUTTIA omaa aikaansa. Pari minuuttia treenin jälkeen häiskä on taas pystyssä ja valmis vaikka uuteen treeniin. Uskomaton kehitys voimaan sekä kestävyyteen. Kova jätkä.

JL suorittamassa omaa vertailutreeniään viikolta 1 uudestaan!

Klo 22:00 – 02:00

Matsin katsomista, blogipäivitykset, iltapalaa, sähköposteja sinne tänne. Ruokavalion laadintaa yhdelle PT-asiakkaalle. Nukkumaan menen noin klo 2 yöllä.

T: Make