Viikko sikatreeniä takana. Keho kiristyi viikon aikana mukavasti, joten sikaa jatketaan kolme viikkoa ainakin eteenpäin. Ei tämä nyt mitään rakettitiedettä ole, perusjunttausta moninivel-liikkeitä. Itseasiassa en käytä koneita lainkaan ja nostan perinteistä punttia todella vähän, sen sijaan kiskon menemään kuntopiirimäisesti rinnallevetoa työnnöllä, askelkyykkyä, burbee jne. Minulla on vain levytanko ja käsipainot käytössä, näillä saa todella hyvin koko kropan treenattua. Intensiteetti on ollut kova, treenin lopussa pysyn hädin tuskin pystyssä ja silti sitä vain haluaa lisää. Fiilis illalla onkin jotain sanoin kuvaamatonta, aivan mahtavaa. I like it! 🙂

Ruokapuolen siivosin myöskin täysin puhtaaksi ja herkkuja ei vedellä tässä kuussa. Pidetään sitten mega-bulkki-possuttelu-päivä huhtikuun alussa, nyt vain keskitytään ottamaan ravintoa mahdollisimman puhtaista lähteistä.

Treenin päätteeksi vielä kunnon kiskaisut esimerkiksi juoksumatolla

Treenin päätteeksi vielä kunnon kiskaisut esimerkiksi juoksumatolla

Tässä nyt kun on treeniä jo hieman takana ja kokemusta on tullut kaikenlaisesta treenaamisesta niin jotenkin minua vain edelleen viehättää ajatus treenata kehoa mahdollisimman ”askeettisesti”, eli suosisi juuri enemmän levypainoja, kässäreitä, kehon painoa jne. Olen jo hetken aikaa fanittanut sellaista tapaa treenata kuin mitä Gym Jones tekee Jenkeissä.

gymjones

www.gymjones.com

Gym Jones on täysin suljettu kuntokeskus, sinne ei pääse edes tavalliset pulliaiset kadulta treenaamaan ja he valitsevat hyvin tarkkaan ketä ottavat asiakkaaksi. Gym Jonesille pääsee vain todella motivoituneet ja päämärätietoiset ihmiset, ammattilaiset ovat kaikista mielenkiintoisin ryhmä koska heidän asenne on jo valmiiksi kaikki tai ei mitään. Gym Joneshan oli myös vastuussa elokuvan ”300” näyttelijöiden ja stunttiryhmän fyysisestä valmennuksesta ja kaikkihan varmaan huomasivat kuinka kovassa kunnossa porukka oli tuossa leffassa.

Itse treenitapa ja treenifilosofia ovat myös heillä äärimmäisen mielenkiintoisia: kuntokeskus on yksi helkkarin suuri halli jossa on vain pirusti kässäreitä, kahvakuulia, levytankoja, painoja, köysiä, renkaita yms eikä mitään ylimääräistä shittiä, ei koneita, ei pehmustettuja sohvia, ei mitään namiautomaatteja, ei telkkareita… vain tilaa, innovatiivisuutta ja asennetta. Näillä sitten vedetään aivan törkeän kovia treenejä ja jengiä tippuu lattialle vähän väliä. Treenit vedetään läpi kuin kyseessä olisi elämä tai kuolema.

Tuollaisen treenin kun vetäisi jossain suomalaisella kaupallisella salilla niin lentäisi luultavasti ulos hyvin nopeasti, koska sellaista ei ole totuttu näkemään. Tässä kun suunnittelen Jenkkeihin matkaa niin taidankin jo tietää osoitteen jossa vietän pari päivää tuosta reissusta… 😉

Mutta nyt taas treenien pariin. Homma jatkuu.

T: Soro