Proteiinismoothie ja miten teet sen helposti, nopeasti ja maistuvasti?

No tässä Bootcampin virallinen resepti painonpudottajille, jota käytimme alkuvuoden laihdutushaasteessa. Tämä on helppo ja nopea tehdä. Sanna kokkailee sinulle malliksi. Katso video ja tee perästä.

Huom. Proteiinismoothie on tehty luonnollisista raaka-aineista, eli panosta laatuun.

50g mustikoita

1 banaani

1 prk kookosmaitoa

1 mitallinen protskujauhoja

kourallinen jäitä

Laita kaikki sekaisin blenderiin ja ei muuta kuin ääntä kohden.

proteiinismoothie ja miten saat lisää tuloksia?

Kerron sinulle syyt, joiden takia sinun on MAHDOTONTA pudottaa painoa. Kerron sinulle ravinnon, joka VAHINGOITTAA sinua, VANHENTAA sinua ja RASVOITTAA sinua kaikista eniten. Löydät totuuden ravinnosta kirjastani nimeltä Rasvanpolttokeittiö.

Kirjaa on myyty ympäri Suomea todella mukavasti. Olen positiivisesti yllättynyt kuinka paljon ravinto kiinnostaa ihmisiä. Kiitos kaikille kirjan ostaneille tässä kohtaa.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 22/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa.

PS. Kirjoitan keskivartalotreeni.fi osoitteeseen myös artikkeleita. Esimerkiksi:

7 rasvaista ruokaa, jotka saavat keskivartalosi hoikaksi

4 vihannesta, jotka TAISTELEVAT vatsarasvaa vastaan

ja paljon muuta…

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 45 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon painonpudotus sekä 32 toistoa leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.

Nappaa ”Rasvanpolttomanuaali” itsellesi ILMAISEKSI. Kerron oppaassa miten vauhditat painonpudotusta. Kerron laihdutuksen yleisimmät virheet ja miten vältät ne. Oppaassa selitän miten sinun tulisi liikkua sekä syödä, jos haluat tuloksia.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Kahvi – rasvanpolttaja

Kahvi – rasvanpolttaja

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista ja se on myös hyvä apu painonpudotuksessa. Suosittelen ehdottomasti käyttämään mustaa kahvia osana päivittäistä rutiiniasi. Tässä artikkelissa kerron, miksi kahvi voi auttaa laihduttamaan ja miten sitä voi hyödyntää...

Limsa – Mitä Jos Joisit Ainoastaan Sitä?

Limsa – Mitä Jos Joisit Ainoastaan Sitä?

Limsa on monen meidän suosikki. Suomalaiset juovat keskimäärin 60 litraa virvoitusjuomia per henkilö (Ruotsissa 75 litraa, Norjassa 115 litraa). Vaikka sen kulutus Suomessa on vähäisempää kansainvälisesti katsottuna, Panimoliiton raportin mukaan kaikkien...

Liika sokeri oireet – 7 varoitusmerkkiä

Liika sokeri oireet – 7 varoitusmerkkiä

Liika sokeri oireet ja 7 varoitusmerkkiä keholtasi. Älä sivuuta näitä varoitusmerkkejä, ne voivat aiheuttaa sinulle vakavia terveysmurheita. Liika sokeri voi aiheuttaa ylipainoa, insuliinihäiriöitä sekä lopulta myös diabeteksen.UPDATE 21.5.2023 : tein jotain pieniä...