Miten naishormoni vaikuttaa mieheen – tässä artikkelissa 5 jokapäiväistä asiaa, jotka nostavat sitä kehossasi! Hyvät herrat. Tämä artikkeli on teille. Lukekaa koko setti todella tarkkaan läpi! Naiset, lähettäkää puolisollenne linkki tähän artikkeliin.

liikaa estrogeeniä miehellä

Naishormoni eli estrogeeni on aivan mahtava hormoni. Miehillä ja naisilla on molemmilla estrogeeniä ja myös testosteronia. Naisilla estrogeeniä on enemmän ja vähemmän testosteronia. Miehillä luonnollisesti toisinpäin. Jos tämä balanssi menee sekaisin kehossasi, alkaa tapahtumaan outoja asioita, kuten esimerkiksi:

  • Miestissit 
  • Suurentunut eturauhanen
  • Motivaatio kaikkeen katoaa
  • Seksihalut katoavat
  • Lihasta katoaa
  • Rasvakudos kasvaa

Eli ei kuulosta kovin mukavalta. Mistä sitä estrogeeniä sitten oikein tulee? Tässä seuraavaksi viisi yleisintä lähdettä. Korjaa nämä ja hormonitasapainosi alkaa palautumaan.

miten naishormoni vaikuttaa mieheen – 5 asiaa jotka nostavat sitä:

1# Liikaa alkoholia

Alkoholi tekee kaikenlaista kehossasi. Se saa insuliinin sekaisin, se saa verensokeriin heittelemään. Alkoholi pistää estrogeenituotannon ylös ja samaan aikaan se potkaisee testontuotannon alas. Yksi pahimmista on olut, joka sisältää runsaasti humalaa. Humalassa on todella paljon fytoestrogeeniä, joka toimii kehossa estradiolin tapaan, tämä vähentää suoraan vapaata testosteronia kehossasi. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Juomalla alkoholia ja varsinkin olutta, teet kehostasi naisellisen. Mikä ratkaisuksi? Heivaa alkoholi pois. Katso YouTubesta mitä minulle tapahtui kun lopetin kokonaan alkoholin.

2# Liikaa prosessoitua ruokaa

Alkoholi saa sinut myös syömään enemmän roskaa, josta tullaan tähän kohtaan. Roskaruoka, prosessoitu ravinto ja ylipäätään geenimuunneltu ravinto ovat keholle pirun vaikeita pilkkoa ja käyttää, ne imeytyvät huonommin. Prosessoitu roska vaikuttaa vielä voimakkaammin insuliinin toimintaan. Insuliinin tehtävänä on varastoista rasvaa, mutta se vaikuttaa myös sukupuolihormoneja sitovaan globuliini -hormoniin. Tämän hormonin tehtävänä on pitää testo ja estrogeeni tasapainossa. Kun se toimii oikein, sinulla on vapaata estrogeeniä tietty määrä kehossa. Ja kun se ei toimi, estrogeenin määrä nousee kehossasi. Tämä koko prosessi menee sekaisin kun syöt prosessoitua roskaa.

Jos tarvitset pelkästään ravintoon apua, saat minulta ravintovalmennuksen jossa korjaan ravintosi sisällön kuntoon. Teen ravinnostasi ja elintavoistasi sellaiset, joita pystyt noudattamaan läpi elämän. Tämä korjaa myös hormonituotannon kehostasi. Kysy rohkeasti lisää.

3# Fyysinen rasitus puuttuu

Jos istut kaiket päivät toimistossa etkä tee mitään fyysistä, kehosi ei tuota mieshormonia kunnolla. Treenit boostaa mieshormonia, mutta väliaikaisesti. Sen takia miehelle on tärkeä liikkua joka päivä. Minulta saat elämäntapamuutoksen, jolla kehosi sekä hyvinvointisi paranee.

4# Heikkolaatuinen juomavesi

Juomavedessä on ties mitä hormoneita ja pieniä muovinkappaleita, joita et edes näe omilla silmilläsi. Kaikki nämä nostavat estrogeeniä kun hörppäät ne veden mukana alas. Hommaa keittiön hanaan suodatin, jolla saat epäpuhtaudet pois. Suosittelen Aqvan hanasuodatinta, jota olen käyttänyt yli viisi vuotta. Se on helppo kiinnittää ja nostaa juomavetesi laatua välittömästi.

5#: Etureppu

Viimeisenä se tärkein. Sinun pitää päästä eroon eturepusta. Se lisää naishormonia ehkäpä kaikista eniten. Mitä enemmän rasvakudosta ja etureppua sinulla on, sitä enemmän kehosi pystyy tuottamaan estrogeeniä. Sinun pitää korjata elintapasi pysyvästi. Minä autan, ota rohkeasti yhteyttä. Laitetaan sinun ravinto ja treenit kuntoon.

mies, tee tämä

Minä tiedän hyvät herrat. Kaikki ympärilläsi toitottavat miten sinun pitäisi pudottaa painoa, sinä tiedät sen, minä tiedän sen ja sitä varmaan tulee jatkuvasti eteesi eri medioista.

Mutta jos aloitat korjaamalla edes yhden asian ravinnostasi ja jos aloitat liikkumaan muutamia minuutteja päivässä, näistä alkaa välittömästi muodostumaan sinulle uusi tapa. Pienistä puroista kasvaa iso virta ajan myötä, mutta tärkeintä olisi aloittaa TÄNÄÄN.

Minä uskon sinuun. Jos tarvitset jeesiä, tiedät mistä löydät minut.

Markku

markku(at)ruokatauko.fi