Kotitreeni valmennus on ehdottomasti yksi tärkeimmistä palveluista mitä tarjoan. Oman kodin rauhassa on todellakin mahdollista päästä hyvään kuntoon, et välttämättä tarvitse lainkaan salia tai vastaavia. Kaiken pystyy tekemään omassa kodissaan vaikka tila olisikin hyvin rajallinen. Jos johonkin nurkkaukseen mahtuu jumppamatto, se on kaikki tila mitä tarvitset. Uskoisin että tämä tila löytyy kaikkien kotoa. Tarjoan kahta erilaista tapaa kotitreeniin, molemmat keskittyvät painonpudotukseen, atleettisuuteen sekä hyvinvointiin. Kerron niistä lisää tässä artikkelissa.

kotitreeni ohjelma nro 1

Yksikipinän kotitreenivalmennus keskittyy tarjoamaan toiminnallista rasvanpolttotreeniä kotiin. Tämä metodi lisää kehon atleettisuutta ja parantaa hyvinvointia. Yksikipinän mallissa treenaaja on kiinteä, hänellä on alhainen rasvaprosentti, sopivasti lihasta sekä erinomaiset fyysiset ominaisuudet. Toisinsanoen hän on atleettinen.

Kipinän treenit ottavat huomioon rajalliset tilat, kiireisen arjen sekä välineet. Tästä syystä treeneistä tarjotaan joka päivä kaksi eri versiota helpotuksineen. Toisessa käytetään välineitä ja toisessa ei.

Minun taustat ovat sairaalloisen ylipainoinen, minä tulen itse sieltä maailmasta kuten suurin osa tietääkin. Pudotin 65 kiloa, jotta nyt voisin auttaa muita. Tästä syystä olen laittanut runsaasti ravintoon liittyvää ohjeistusta sekä materiaalia Kipinään. Siellä on minun oma ruokavalio nähtävillä, personal trainer -asiakkaideni ruokavalioita sekä eri painonpudotusryhmien ruokavalioita, joita olemme toteuttaneet vuosien saatossa. Kaikki ovat toimineet erinomaisesti.

Pelkästään Yksikipinän metodilla voit päästä elämäsi kuntoon. Et tarvitse mitään muuta. Kipinä kustantaa vain 19€ kuukaudessa, joten se ei myöskään riko budjettia.

kotitreeni omalla painolla

kotitreeni omalla painolla

Treenaan itse henkilökohtaisesti paljon kotona 2021 johtuen maailman tilanteesta. Kotona on kiva treenata ja siellä saa hyvin tulosta aikaiseksi. Kehonpainolla pystyy tekemään kaiken tarvittavan.

Jos haluaa jotain välineitä, suosittelen hankkimaan kahvakuulan. Lue millainen on hyvä kahvakuula kotiin.

kotitreeni ohjelma nro 2

Toinen tapa tehdä kotitreeni valmennusta on minun personal trainer toimeksianto, jossa jutut räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti. Tässä minä säädän sinulle ruokavalion sinun omien mieltymysten pohjalta ja lasken sinulle sopivan ruokamäärän. Tämän lisäksi kaikki treenit räätälöidään sinun kunnon ja taidon perusteella. Tätä voisi luonnehtia enemmän ”avaimet käteen” -palveluksi.

Kotona tapahtuva PT-valmennus voidaan suorittaa monellakin eri tavalla. Voimme tehdä koko keikan verkossa esimerkiksi, treffataan aina Zoomissa ja tehdään kaikki siellä. Voin myös tulla sinun kotiisi tarvittaessa, jos asut tässä lähialueella. Tai sinä voit tulla minun luokseni Naantaliin Putkikadulle, jossa elämäntapamuutoksesi suoritetaan. Kaikki edellämainitut toimivat loistavasti.

Yksi tapa tehdä valmennusta on myös mixata Yksikipinää ja PT-valmennusta sekaisin. Tämä on uusi konsepti, jota tarjoan 2021. Voimme esimerkiksi tehdä pelkän ravintovalmennuksen ja suoritat kaikki treenit Kipinän kanssa. Tai voimme suorittaa osan teeneistä Kipinässä ja osa räätälöidään sinulle. Tässä on monta erilaista ja mielenkiintoista vaihtoehtoa olemassa. Kysy rohkeasti lisää.

tehokas kotitreeni koko kropalle

Alapuolella malliksi erittäin tehokas ja suoraviivainen kotitreeni koko keholle. Treeni on mahdollista säätää jokaisen kunto- ja voimatasolle sopivaksi. Treeni auttaa polttamaan rasvaa, kiinteyttää ja nostaa atleettisuutta kehossasi. Tämä kyseinen treeni voisi olla esimerkiksi sinun kotitreeni valmennuksessa mukana. Tee tämä seuraava treeni seuraavat 2 viikkoa putkeen joka päivä ja hämmästy!

Jos haluat päästä elämäsi kuntoon kotona, minä pystyn auttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka markku(at)ruokatauko.fi tai näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella ja laitetaan sinun projektisi käyntiin. Nyt on hyvä hetki aloittaa kotitreenit. Käy myös katsomassa minun referenssejä etusivulta ja lue myös arvostelut.