Litteä vatsa ennätysnopeasti – sen metsästys alkaa Lockdown vatsahaasteesta 1.4.2021. Tulossa 30 todella tiukkaa ja hauskaa vatsatreeniä YouTubeen, jotka voit lisätä helposti arkeesi. Nämä treenit tulevat kestämään vain noin 10 minuuttia, mutta tulevat tekemään todella ison muutoksen keskivartaloosi. Jos haluat litteän vatsan kesää varten, tule mukaan Lockdown haasteeseen! Osallistuminen on täysin ilmaista.

litteä vatsa ennätysnopeasti – tehokas vatsalihastreeni

Yksikipinä ja sorosuo.com tuottavat 1.4.2021 alkaen 30 järisyttävää vatsatreeniä kotiin tai salille.

Treeneissä tullaan tekemään ala- ja ylävatsaa, kylkiä sekä koko helahoitoa. Voisi sanoa että tämä on 100% kattava vatsatreeni, juuri sitä mitä haluat. Treenien tarkoituksena on kiinteyttää, polttaa rasvaa, lisätä voimaa ja auttaa sinua saamaan tiukka vatsa.

Nämä ovat erittäin helppo lisätä omaan arkeesi, koska tarvitset tosiaan vain 10 minuuttia suoritukseen. Suurin osa treeneistä tehdään kehonpainolla, suosittelemme ainoastaan kotiin jumppamattoa. Vain muutamassa treenissä käytämme käsipainoa ja kuminauhaa.

Kaikki treenit sopivat aloittelijoille sekä kokeneille. Teen treenin kokonaan malliksi ja näet myös miten kamppailen vatsapoltteessa. Treenit eivät ole helppoja, mutta erittäin tehokkaita ja hauskoja. Minun henkilökohtainen valmennusryhmäni on tehnyt kaikki treenit kanssani ja ryhmä totesi vatsatreenin päivän odotetuimmaksi osuudeksi. Tämä on kuulemma hauskaa ja niin se pitääkin olla!

rasvanpolttotreeniä

hyvä vatsalihastreeni kotona

Saat maksimaalisen hyödyn tekemällä ensin rasvanpolttotreenin ja heti sen perään päivän vatsatreenin. Haluat polttaa maksimimäärän rasvaa haasteen aikana. Olen räätälöinyt tätä haastetta varten 30 todella tiukkaa ja lyhyttä rasvanpolttotreeniä Lockdownin sivuille. Nämä kulkevat käsikädessä vatsatreenien kanssa. Suosittelen vahvasti näitä kaikille haasteeseen osallistuville. Rasvanpolttotreenit alkavat myös 1.4.2021.

miten mukaan haasteeseen?

Se on erittäin helppoa. Päivitämme uuden treenin joka päivä Kipinän kanavalle klo 13-15 välissä alkaen 1.4.2021. Voit osallistua katsomalla mallisuorituksen tai tee heti mukana. Taistelemme yhdessä litteän vatsan puolesta. Voit käyttää somessa hashtägiä #lockdownvatsa ja postata someen suorituksesi halutessasi.

Ennen haastetta muista ottaa sentit ylös vatsastasi ja mielellään valokuvakin siitä. Vatsasi tulee muuttumaan haasteen edetessä ja haluat seurata miten se muuttuu.

Jos sinulle tulee kysymyksiä, laita sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi. Pyrin vastaamaan todella nopeasti takaisin sinulle. Muistahan käydä tutkimassa myös minun referenssejä etusivulta ja lue myös arvostelut. Käyhän tilaamassa Yksikipinän YouTube-kanava ja muista seurata myös tätä blogia, molempiin tulee päivityksiä viikoittain 2021.