Laihdutusmotivaatio hukassa? Haluaisit päästä hyvään kuntoon esimerkiksi kesää 2021 varten mutta motivaatio ei ole vielä kohdillaan? Personal Trainer Markku rientää apuun. Yritän motivoida sinua tällä blogitekstillä. Tässä seuraavaksi olisi kolme helppoa tapaa, miten voisit saada motivaation kohdilleen. Kaikkia yhdistää se, että annat päätösvallan kohtalostasi toiselle henkilölle ja sen jälkeen nautit vain matkasta.

#1 pt turku

Jos kaipaat henkilökohtaista ohjausta kaikessa, silloin voisit pohtia personal trainerin palkkaamista elämäntapamuutokseesi. Olen auttanut jo 15 vuotta naisia ja miehiä pääsemään elämänsä kuntoon. Tässä alla esimerkiksi vuodelta 2019 Bodilin hieno muutos valmennuksemme aikana. Häneltä lähti jäätävät -44 senttiä ylimääräistä kehosta! Hänen paino laski 14 kiloa! Rasvaprosentti tippui 10 pykälää! Motivoiko tämä sinua? Koska Bodil on ihan tavallinen perheenäiti, kuten ehkä sinäkin. Kai tiedät, että sinä voisit saada samanlaisia tuloksia? Ei sinun tarvitse muuta kuin aloittaa. Tänään! Tästä: markku(at)ruokatauko.fi.

#2 painonpudotus turku ryhmä

Tai motivoidutko enemmän ryhmässä? Siihenkin meiltä löytyy apua. Meidän painonpudotusryhmä aloittaa 31.5.2021 kuuden viikon treenijakson. Kutsumme tätä ryhmää The Fat Takedowniksi. Tarkoitus on haasteen avulla motivoida sinua liikkumaan ja syömään paremmin. Voit klikata linkistä ja käydä ilmoittautumassa Turun alueen hauskimpaan kesähaasteeseen. Luvassa 36 tiukkaa ja haastavaa treeniä, jotka ovat kaikki suunniteltu polttamaan maksimimäärän rasvaa. Yli 50v tarjolla myös oma haasteryhmä. Kysy sähköpostilla lisää!

#3 voimavalmennus

Jos sinua puolestaan motivoi raskas rauta ja haluat voimaa lisää, pystymme auttamaan siinäkin. Naantalin Nosto toimii hallissamme ja hoitaa kaiken mikä liittyy nousujohteiseen voimavalmennukseen. Sinua puhuttelevat maastavedot, penkkipunnerrukset, takakyykyt ja niin edelleen? Voimavalmennus on juuri sitä. Jos tarvitset vaikka työssäsi lisää voimaa tai haluaisit saavuttaa tiettyjä kiloja, silloin rohkeasti meiliä kimmo(at)ruokatauko.fi.

kuntosali naantali

miten laihtua 10 kiloa?

Tätä kysytään todella usein. Miten laihtua 10 kiloa mahdollisimman helposti? Mikä on salaisuus siihen? Vastaus on toimiva ravinto, sopivasti treeniä sekä lepoa. Mitä enemmän ylipainoa henkilöllä on, sitä nopeammin se yleensä myös lähtee. 10 kiloa lähtee pois syömällä kalorivajeella ja liikkumalla järkevästi samaan aikaan. Tämä on ympäripyöreä vastaus, koska tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Kaikki riippuu henkilöstä, hänen taustoistaan, lähtöpainosta, sairauksista ja niin edelleen. Muuttujia on todella paljon, jotka otan huomioon personal trainerina.

laihdutusmotivaatio hukassa – no ei ole enää!

Tässä oli nyt kolme helppoa tapaa saada laihdutusmotivaatio jälleen iskuun. Hommaa valmentaja, joka hoitaa kaiken säätämisen. Valmentaja päättää mitä syöt, miten liikut ja milloin lepäät. Tai ainakin minä teen juuri näin. Silloin sinun ei tarvitse miettiä mitään, minä hoidan kaiken. Sinä vain syöt, liikut ja raportoit tekemisiäsi minulle koko ajan. Tämä on vuosien saatossa motivoinut erinomaisesti ihmisiä parantamaan elintapojaan.

Minä itse korjasin omat elintapani ja sain todella kovan motivaation 2007. Oletko jo lukenut tarinani, miten sairaalloisen ylipainoisesta miehestä tuli personal trainer? Käyhän lukemassa ja tutustumassa minuun.

Markku