Kuntosali Naantali ja kesäksi kuntoon treeniohjelma. Se on tämän artikkelin sanoma. Mistä löydät sopivan kuntosalin itsellesi, miten sinun tulisi treenata sekä syödä jos haluat päästä kesäksi kuntoon? No kesä 2021 on ihan nurkan takana, mutta vielä ehdit hyvin aloittamaan ja saamaan itsesi hyvään iskuun. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, jos minulta kysytään. Tätä kaikkea varten loimme kesähaasteen, joka alkaa toukokuun lopulla. Sen avulla saat monta kärpästä yhdellä iskulla!

#1 the fat takedown haaste

Haaste alkaa 1.1.2023 Ruokatauon hallilla. Mittaamme kaikki asiakkaat haastetta varten, otamme myös kuvat sekä mitat samalla. Mittauksen yhteydessä käymme myös läpi haasteen sisältöä taistelijoiden kanssa.

#2 kuntosali Naantali

Haastetta ja kesää varten tarvitset paikan jossa treenata. Ruokatauon Bootcamphalli ja Naantalin Noston voimahalli ovat täydellisesti varustettu kovaan kesätreeniin. Hallien lattioilla niin naiset, miehet, nuoret ja vanhatkin taistelevat kaikki rintarinnan paremmasta huomisesta. Myös PT-asiakkaat viettävät paljon aikaa hallien lattioilla taistellen. Ei ole olemassa oikotietä, peilikuva ansaitaan tekemällä töitä. Onneksi näistä paikoista löytyy kaikki tarvittava toimivaan treeniin, tulokset puhuvat puolestaan.

kuntosali naantali

naantalin kuntosali

Ruokkiksen kuntosalista löytyvät kaikki tarvittavat välineet kunto- ja voimatreeniin. Levytankojen, käsipainojen sekä kahvakuulien lisäksi halleista löytyy myös erikoisvälineitä. Nämä olemme havainneet hyväksi vuosien saatossa: autonrenkaat, kuntopallot, hyppyboksit sekä siirtoräkit näin esimerkiksi.

#3 kesäksi kuntoon treeniohjelma

Treenipaikan lisäksi tarvitset myös jotain sisältöä, tarvitset treeniohjelman. Me hoidamme sen myöskin sinulle. Haasteessa saat eteesi 36 treeniä kuuden viikon ajalta. Jokainen treeni on ohjattu, jotta saat siitä kaikista eniten irti. Ohjauksen avulla varmistamme että liikut oikealla teholla ja sinulla on jatkuvasti oikea kuormitus. Haluamme että kuntosi ja voimasi kehittyvät, joten sopiva nousujohteisuus on avainasia.

Treenejä on aamusta iltaan, joten sinun on helppo valita itsellesi mieluisa ajankohta. Paikka treeniin varataan netin kautta, jossa meillä on varausjärjestelmä. Tällä takaamme että kaikilla on riittävästi tilaa sekä välineitä treeneissä. Samalla myös ohjauksen laatu pystyy parempana, kun treeneissä on juuri sopiva määrä taistelijoita paikalla.

#3 mitä syödä

Ennen haastetta järjestämme muutaman ravintoluennon, jossa annamme ohjeet sekä vinkit miten syödä haasteen aikana. Annamme hyvin toimivat suositukset sekä Ruokatauon Reseptikirjan helpottamaan haasteen ravinnon laatimista. Näet myös oikeita esimerkkejä meidän ravintovalmennuksesta ja minkälaisia tuloksia nämä ihmiset ovat saaneet ravinnon avulla. Ravinto on kaikista tärkein avainasia kun halutaan muokata kehoa, joten siitä syystä pidämme aiheesta muutaman luennon tätä haastetta varten. Haluamme haastaa sinut syömään paremmin haasteen ajaksi. Ravintoluennot ovat InBody-mittauksen jälkeen.

haaste alkaa – tule mukaan

Kesän 2023 hauskin haaste on alkamassa. Tämä on se juttu, jossa haluat olla ehdottomasti mukana. Pääset kuntoon, saat hyvinvointia sekä motivoivaa tekemistä. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka allekirjoittaneeseen ja tule mukaan.

Markku

PS. Jos kaipaat henkilökohtaista valmennusta, käy myös lukemassa personal trainerin palveluistani.