Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinut kuntoon.  Kiireiset aamut, stressaavat työpäivät, iltaisin kotityöt ja perheen kanssa vietetty aika. Ja tämän lisäksi täytyisi jaksaa ja ehtiä syödä oikein sekä kuntoilla. Miten ihmeessä? Olet kenties ajatellut aloittaa kuntoiluharrastuksen, tai pohtinut että painoa pitäisi pudottaa, muttet saa yksin sitä aloitettua. Langan päästä voi olla vaikea saada kiinni ja löytää itselleen oikeat liikkeet vaikkapa jatkuvasti jumittavan selän voimistamiseksi ja samalla yleiskunnon kohottamiseksi. Tai pitää kasassa ruokailusuunnitelmaa, jolla nälkä pysyy poissa, mutta paino putoaa ja keho vahvistuu. Siksi suosittelenkin, että jätät suuren osan ajattelutyöstä henkilökohtaiselle valmentajalle, joka tekee sinulle valmiin paketin, jota sinun täytyy ainoastaan toteuttaa.

sinulle räätälöity palvelu

Henkilökohtainen valmentaja räätälöi juuri sinulle sopivat treenit, jotka suoritat kanssani Naantalissa Putkikadun hallissamme. Kahdestaan tehtynä valmentajan huomio on ainoastaan sinussa, saat parhaan mahdollisen opastuksen liikkeiden oikeaan suorittamiseen ja oma panostuksesikin on silloin suurempi. Samaan aikaan salilla ei ole muita valmennettavia, työ tehdään täysin kahdestaan, ilman muiden häiritseviä katseita tai kysymyksiä.

Valmennus voi olla huonokuntoiselle, joka lähtee täysin nollasta tai jo pitkään urheilua harrastaneelle, molemmilla on erilaiset tarpeet valmennukselle. Molemmilla saattaa olla tavoitteet korkealla, terveempi elämä, hyvinvointia tai vaikka säännöllinen liikuntaharrastus. Keskustelemalla valmentajan kanssa jokaiselle löydetään oma tapa treenata.

kaarinalainen nainen ennen ja jälkeen

miten se alkaa?

Henkilökohtainen valmennus alkaa ottamalla rohkeasti yhteyttä minuun sähköpostilla markku(at)ruokatauko.fi. Kutsun sinut sen jälkeen haastatteluun ja käydään läpi juuri sinun tavoitteita. Haluan nähdä sinut omin silmin, jotta osaan muodostaa kuvan mitä se vaatii sinulta ja minulta että saamme sinut kuntoon.

ravintovalmennus on mukana

Ravintovalmennus on tärkeä osa pakettia, jonka saat valmentajaltasi. Se on räätälöity juuri sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaamaan. Jos tavoitteena on painonpudotus, ravinto on ehdottomasti tärkein tekijä. Jokainen tarvitsee tietyn määrän kaloreita päivässä ja kulutettu määrä on yksilöllinen. Samoin yksilöllistä ovat proteiinin, hiilihydraatin ja rasvan määrä ruokavaliossa. Näiden määrä ja suhde toisiinsa riippuvat päivittäisestä aktiivisuudestasi ja tavoitteistasi treenin suhteen. Henkilökohtainen valmentajasi laskee juuri sinulle sopivan ravintosuunnitelman, jonka avulla sinä tulet saavuttamaan tavoitteesi.

Netti on pullollaan kaikenmaailman ohjeita treenaamiseen, mutta osaatko koostaa niistä itsellesi sopivan kombon? Saatko tsempattua itseäsi riittävästi? Teetkö liikkeet oikein ja tehokkaasti? Muistatko ja jaksatko suorittaa treenisi määrättynä päivänä vai olisiko parempi että jätät huolen näistä ja monesta muusta asiasta omalle koutsillesi? Stressaavan arjen pyörittämisessä on jo suuri urakka, luottamalla valmentajan apuun pudotat harteiltasi ison taakan ja treeneistä voikin muodostua henkireikä ja energiabuusti viikkoosi.

Lue miten itse pudotin 65 kiloa painostani pois ja miten muutin elämäni kokonaan. Voit myös vilkaista arvosteluni Googlesta. Meillä pyörii myös kesäbootcamp henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi.

Tekstin tuottivat Markku & Katja.

Kolmen kuukauden treenipaketti pitää sisällään 2-3 treeniä viikossa ja sinulle räätälöidyn ravintosuunnitelman. Tule tapaamaan minua Naantaliin Putkikadulle ja lähdetään rakentamaan sinulle sopivaa treeni- ja ravintovalmennusta! Ota rohkeasti yhteyttä markku(at)ruokatauko.fi