Moro

Salin sivuilta voi lukea sen kehityksen 2011 aikana: CrossFit Lohja

PT-puolella 2011 oli kiireisempi kuin yksikään aikaisempi vuosi. En edes muista enää kuinka monta asiakasta veivasin tänä vuonna kuntoon, keikkaa oli sen verran runsaasti jatkuvasti. Tästä iso kiitos kaikille, jotka luottivat meikäläiseen ja hieno jälkeä saatiinkin aikaiseksi. Pieniä maistiaisia laitoin tähän blogiin pitkin vuotta, joten arkistoista löydät asiakkaiden ennen/jälkeen kuvia reilusti. Vuonna 2012 tulen keskittymään enemmän salin pyörittämiseen, joten pienennän hieman PT-puolen toimeksiantojen määrää. Pyrin pitämään jatkuvasti kuitenkin 1-3 PT-asiakasta työnalla pitkin vuotta.

Tammikuussa hommat jatkuvat normaalisti ja keikkaa otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kantsii olla nopea taas. Se kovin ruuhka on heti tammikuun ekalla ja toisella viikolla. Jos olet periksiantamaton jäärä ja motivoitunut pääsemään kuntoon, otahan pikaisesti yhteyttä.

Ja yrittäjät hoi! Meikäläisen tapaat kouluttamassa Facebookkia & sisällöntuotantoa Ertuen järjestämässä koulutuksessa helmikuussa 2012. Tule rohkeasti paikalle kuuntelemaan miten lärvikirjaa ja Googlea kannattaa käyttää hyödyksi busineksen kannalta. Jutustellaan ja katsotaan miten sinun nettijuttuja pitäisi optimoida auttamaan yritystäsi.

Näillä puheilla meikäläinen hiljenee viettämään joulua. Iso kiitos kaikille PT-asiakkaille, oli hienoa veivata kanssanne.

Yst. terv.

Make

Matka vasta alkaa PT-projektin jälkeen. Kuvassa mm. kaksi PT-asiakasta, jotka ovat siirtyneet salin asiakkaiksi toimeksiannon jälkeen. Kehitys jatkuu edelleen, kroppa vahvistuu, kunto kasvaa ja niin pois päin. Heti kun lopetat liikkumisen, otat takapakkia. Tämä on elämänpituinen matka, ei pelkästään 3kk pikaveivaus. Ota yhteyttä niin tarjoan sellaisen muutoksen elämääsi, mitä olet aina kaivannutkin! 😉