Terve hyvät ystävät

Noin. Vuoden viimeiset päivitykset ovat nyt tehty sorosuo.com, personaltrainerespoo.com ja ylipainoveks.fi -osoitteisiin. Gymsoro.com päivittyy myös tässä illalla tai huomenna. Lisäilin joitain asiakkaita nettiin sekä muokkasin aavistuksen sorosuo.com tekstejä. Jos päivitykset eivät näy, klikkaa selaimestasi ”päivitä” tai ”refresh” -namiskaa.

Ja kyllä. Otin myös pari kuvaa itsestäni näin joulun kunniaksi, uteliaat ovat sitä pyytäneet jo tovin joten tässä sitä nyt sitten viimein. Mun kehitys 2007-2010, aivan ensimmäisestä treenistä eiliseen asti. Selkäosasto on mennyt aika harppauksin eteenpäin ja 2009-2010 on aika hienoa kehitystä. Olkapäät, kädet, hartiat… koko perhana on näköjään ottanut isoja askelia eteenpäin. Jee… 🙂

Selän kehitys 2007-2010

Tämä vuosi oli siinä sitten mun osalta. Tämän blogipostauksen jälkeen meikäläinen hiljenee viettämään joulua. Olen jälleen äänessä tammikuun ensimmäisellä viikolla, jolloin heräilen talvihorroksestani ja kinkkuähkystä.

Hyvät ystävät, asiakkaat ja blogin lukijat! Oikein Hyvää Ja Rauhallista Joulua teille kaikille. Kiitos tästä vuodesta. Nähdään tammikuussa!

Jouluisin terveisin,

Make