Tämän vuoden viimeinen treeniviikko käyntiin. Väsymys painaa jo, vielä olisi kolme treeniä jäljellä ja tämä vuosi on pulkassa. Tällä viikolla teen sarjat aivan loppuun asti ja käytän tehokeinoja jotta saan ajettua kropan todella loppuun ja annettua viimeiset ärsykkeet lihaksille. Sen jälkeen alkaa totaalilepo ja asiaan palataan vasta joskus tammikuun ekalla tai tokalla viikolla.

Tänään oli vuorossa hieman leuanvetoa 10kg:n lisäpainoilla, sen jälkeen leuanvetoa kapealla otteella ilman lisäpainoja. Tämän jälkeen oli vuorossa olkapäät smithissä sekä vipunostoja. Ja lopuksi vielä eristävää liikettä takareisille sekä dippipunnerrusta ojentajille. Melkein kaikki tehtiin failureen asti ja lyhyillä palautusajoilla.

Remmit kiinni ja vetämään leukoja. 10 viikkoa takana ilman taukoja joten väsy painaa jo ja tauko pyörii mielessä...

Remmit kiinni ja vetämään leukoja. 10 viikkoa takana ilman taukoja joten väsy painaa jo ja tauko pyörii mielessä...

Täytyy vielä käydä uteliaisuuttani InBody-mittauksessa ennen joulumässäystä jotta tietää minne kehitystä tuli ja minne ei. Ainakin tavoitteistani tulen jäämään reilusti, olisin halunnut rasva% lähemmäksi kymmentä mutta se jää toteutumatta, kropassa on yksinkertaisesti vieläkin niin paljon rasvaa että sen tuhoaminen vaatii enemmän aikaa. Joten siirrän tavoitteet kesäkuulle 2010.

Nyt on tarkoituksena pistää dietti seis ja otankin tammikuusta plussakauden vaihtelun vuoksi, alkaa dieetit tulemaan jo korvista ulos ja kaipaan vaihtelua. Sitten joskus helmikuun alussa lyödään taas kalorit alas ja lähdetään metsästämään sitä 10% rasvaa uudella innolla.

Mutta tehdään nyt tämä vuosi ensin loppuun. Kolme treeniä ja neljä aamulenkkiä jäljellä. Sitten hiljennytään hetkeksi.

– Make