Ei vain millään muista ikinä ottaa kameraa mukaan kun lähtee treenaamaan. Noh, anyway. Treenejä kiskon nyt 4 krt / vko 2-jakoisella systeemillä tällä hetkellä ja teen yleensä 8-10 viikon mittaisia harjoituskausia, tämän jälkeen tulee 1-2 vko totaalilepoa tai hyvin kevyttä liikuntaa. Treenin sisällä lämään yleensä jokaisessa harjoituksessa enemmän painoa kuin edellisessä treenissä ja haen näin yksinkertaisesti kehitystä eteenpäin ja hyvin toimii! Joskus saatan käyttää muitakin tehokeinoja, kuten rest/pausea, puolikkaita, pyramideja tai huijausta, mutta nämä ovat käytössä lähinnä harjoitusjakson viimeisillä viikoilla.

Viimeiset pari viikkoa ovat aina melkoista pakkopullaa kun kroppaa ajetaan melkein ylikuormitustilaan ja hermotus kaipaa taukoa. Tauon aikana kroppa palautuu ja myös mieli halajaa taas salille nöyryyttämään rautaa. Eli harjoittelu ei ole mitään rakettitiedettä, tarpeeksi pitkäkantoiset suunnitelmat vain käyttöön niin tulosta tulee, mitään ei kuitenkaan tapahdu yhdessä yössä.

Itse asiassa nyt kun tämä jouluprojektin saa alta pois niin ajattelin kokeilla elämäni ensimmäisen kerran ihan voimatreeniäkin, haluan tutustua myös siihen puoleen hieman enemmän ja katsoa miten tulokset sitten lähtee nousemaan jos teen pelkästään voimaa. Ajattelin pyhittää tammikuun pelkästään voimalle. Pitää kuitenkin hieman suunnitella sitä vielä ja tehdä siihen myös järkevä ohjelma.

Katsellaan kohta lisää treenistä.

– Make