Ja vuorossa illallinen Jenkkien tapaan Miamissa. Jenkit tykkää käydä ulkona syömässä ja ravintoloiden määrä on aivan huikea, jokaisesta kadunkulmasta löytyy jokin mesta mistä saa syötävää. Tarjontaa oli aivan laidasta laitaan, kaikkea saa. Suuri osa noista oli vielä auki ympäri vuorokauden.

Itse illallinen oli ”aidossa” Italialaisessa Mafia-henkisessä ravintolassa, jossain Miamin esikaupunkialueella. Tarjoilijat puhuivat vain italiaa, heidän englannin taito oli yllättävän heikko. Noh, ainakin pääsi tunnelmaan. Ravintola oli juuri sellainen hämyinen loosihelvetti, hyvä kun näki että mitä kamaa lautasella oli edes, siis mesta oli todella pimeä paikka, vähän olisi valoja kaivannut. Ennen seisovaa pöytää eteen kiikutettiin varmaan jossain majoneesissa uitettua salaattia. Ihan jees makuista, mutta en edes uskaltanut kysyä paljonko löytyy kaloreita. Ja annokset olivat tuttuun Jenkkityyliin aika isoja…

Seisovasta pöydästä löytyi sitten puolestaan kaikenlaista italialaista makuelämystä. En tunnistanut puoliakaan mitä siinä oli, mutta kaikkea piti maistaa ja kokeilla. Ei se mitään maata mullistavaa ollut, koska sen parempaa muistikuvaa ei ole jäänyt.

Italialainen jäätelö oli kyllä maineensa veroinen. Jotenkin hyvin pehmeän makuista ja sellaisen oikean vaniljan makuista. Tai ainakin luulin että jätski oli saapasmaasta ja siinä uskossa olen edelleen. Kyllähän tuota kauhoi mielellään napaansa. Täytyy sanoa että tämä illallinen oli kyllä huomattavasti parempi esitys kuin aamiaiset ja nuo kaameat lounaat. Mutta täältäkin sai todella tuhtia tavaraa lautaselle ja annoskoossa ei juurikaan säästelty. Onneksi seisovassa pöydässä sai itse tuunata omat safkansa.

Tänne ryntäsin heti ensimmäisenä päivänä kun bongasin mestan hotellin vierestä…

Jotenkin mahtava mesta… hiekkaa, palmuja, merta ja lämpöä vajaat 30 astetta. Tänne mä menen kyllä vielä uudestaan joku päivä.

t: Make