Moro

Tein pieniä päivityksiä impeurumin nettisivuille. Ei mitään maata mullistavaa, kunhan sain vain kaikki ajantasalle. Jotain kuvia lisäilin ja pilkun viilausta.

Personal trainer -puolella vuosi on lähtenyt vilkkaasti käyntiin kuten aina, tällä hetkellä kaikki valmennuspaikat ovat täynnä mutta tilanne elää jatkuvasti. Joten kysy vain rohkeasti, onko mahdollista päästä Lohjan kovimman personal trainerin työstettäväksi. Ehkäpä minun on aika ruveta pikkuhiljaa funtsimaan henkilökunnan palkkaamista, jotta saataisiin paremmin kaikki halukkaat työnalle.

Muutan salini paikkaa nykyisestä Karjalankadulta Pailantie 3:een. Saadaan melkein 300 neliötä tilaa lisää. Tämähän tietää myös personal trainer -asiakkaille entistä monipuolisempaa treeniohjelmointia välineiden ja tilan puolesta. Odotan innolla muuttoa, se tulee olemaan iso satsaus meikäläisen businekseen.

Salieni evoluutio. Kalkkipetterin pieni kokeellinen sali toimi noin vuoden verran, ennenkuin kasvoimme siitä ulos. Karjanlankadun sali toimi myöskin vajaan vuoden verran, ennenkuin kasvoimme siitäkin ulos. Nyt sitten Pailantien massiivinen teollisuushalli pitäisi olla päätepysäkki, tarkoitus on jäädä siihen vuosiksi. Laitan lisätietoa tulemaan kunhan muutto on tehty.

t: Make