Personal Trainer Plussa on minun uusi palvelu tälle vuodelle. Tainoh, jos rehellisesti sanotaan niin tein vähän tähän tyylillä kausilla 2009 ja 2010 useitakin PT-toimeksiantoja. Silloin jouduin lopettamaan ne aikapulan takia. Mutta nyt 2022 olen jälleen kaivanut tämän konseptin saataville.

Mikä on ”Plussa”? Tässä kokonaisuudessa idea on että asiakasta valmennetaan kuten kysessä olisi hänen henkensä. Siitä syystä valmennus menee paljon, paljon pidemmälle kuin tavalliset toimeksiannot. Kaikki tähtää siihen että asiakkaalla on 3kk aikaa ja siihen panostetaan KAIKKI mitä löytyy. Käytännössä valmennan asiakasta kuten valmentaisin itseäni. Ei kompromisseja. Vaadin asiakkaalta samat asiat kuin itseltäni.

Tässä toimeksiannossa olemme tekemisissä melkein joka päivä 3kk ajan. Yleensä treenaan PT-asiakkaan kanssa kahdesti viikossa ja muut ajat asiakas toimii omillaan. Plussassa liikumme viisi kertaa viikossa ja jokaisen treenin tarkoituksena on muuttaa asiakasta.

Plussa on intensiivivalmennusta 24/7 -tyylillä. Meillä on myös viikoittain kehityskeskustelu, analysoimme joka viikko mitä teimme oikein ja mitä voimme parantaa. Tarkoitus on optimoida kaikki tekeminen maksimaalisen tuloksen saamiseksi. Sinua valmennetaan kuten Hollywood-tähteä tai ammattiurheilijaa.

Tässä muutama esimerkki:

UNI

Miten asiakas nukkuu, miten unenlaatua nostetaan, miten saadaan enemmän REM-unta, miten asiakas menee nukkumaan, miten palautumista voidaan parantaa unen avulla ja niin edelleen. Seuraavan yön unen optimointi alkaa välittömästi aamulla kun asiakas avaa silmänsä. 99.99% valmentajista ei valmenna unenlaadussa, minä valmennan!

RAVINTO

Valvon kaikkea mitä asiakas pistää suuhunsa. Samoin minun pitää tietää miten asiakkaan keho reagoi ravintoon ja minkälaiseksi olo muodostuu ruokailun jälkeen. Tästä syystä teemme usein ruokaa yhdessä joko Ruokatauon hallilla tai asiakkaan kotona. Käymme myös ruokakaupassa yhdessä. 99.99% ei tee ravintovalmennusta näin tarkasti, minä teen!

TREENI

Kaikki treenit tähtäävät atleettisuuteen, lihasmassan sekä voiman lisäämiseen. Näiden yhteisvaikutus polttaa rasvaa parhaiten ja muokkaa kehon uusiksi. Keholla pitää antaa oikealla intensiteetillä ja volyymillä ärsyke kehittyä, ilman kortisolin negatiivista vaikutusta. Kaikki treenit keskittyvät juuri tähän teemaan. 99.99% valmentajista ei tee mitään näistä, minä teen!

ELÄMÄNTYYLI

Myrkyt pois elämästä, kehon puhdistus, hormonitoiminnan korjaus ja paljon muuta. Elämäntyylistä pyritään korjaamaan kaikki hyvinvointia heikentävät asiat pois. 100% valmentajista ei tee tätä, minä teen!

ALOITUS

Tarvitset esimerkisi kaksi vapaapäivää toimeksiannon alkuun. Minä olen kanssasi ne kaksi ensimmäistä päivää, koska siirrämme kehosi toisenlaiseen metaboliseen tilaan. Tarviset tukea ensimmäiset 48h ja minä saan samalla seurattua miten kehosi reagoi.

Minä nukun luonasi tuon yön. Joten sinun on järjestettävä asiat niin että olet yksin. Jos sinulla on perhettä, lähetä heidät vaikka mummolaan tms. Olisi myös hyvä jos sinulla on vapaata, muussa tapauksessa järjestät asiat niin että minulla on lupa tulla työpaikallesi. 100% valmentajista ei tee tätä, minä TEEN!

Kuten sanoin. Asiakasta valmennetaan kuten hänen henkensä riippuisi lopputuloksesta. KAIKKI tekijät otetaan huomioon ja optimoidaan.

Muut treenarit tarjoavat sitä samaa ruostunutta autonrämää kaikille, jonka olet jo nähnyt. Minä tarjoan Ferraria. Molemmilla kyllä pääsee paikasta A paikkaan B, mutta toisella pääset sinne nopeammin ja käännät päitä samalla.

Personal Trainer Plussa on sinulle, jos haluat jotain ihan muuta. Plussa on sinulle, jos haluat 24/7 -valmennuksen. Plussa on sinulle, jos haluat elämäsi kokemuksen. Plussa on sinulle, jos haluat elämäsi kovimmat tulokset.

Otan Plussa-toimeksiantoja nyt vastaan. Pystyn ottamaan yhden toimeksiannon vastaan 3kk välein. Sinun pitää olla valmis muuttamaan PALJON asioita elämästäsi ja sinun pitää olla valmis myös maksamaan siitä. Sinulla on oltava proaktiivinen asenne, olet ennen kaikkea Tekijä isolla T-kirjaimella. Kunnollasi, voimallasi, iälläsi tai sukupuolellasi ei ole mitään väliä, asenne on se joka ratkaisee.

Saat minut kiinni markku(at)ruokatauko.fi. Kysy lisää Plussasta tarvittaessa. Voit myös lukea miten pudotin 65 kiloa painostani pois. Etusivulta puolestaan voit katsoa referenssejä.