2010 alkaa lähestymään pikkuhiljaa loppua ja joulu kolkuttelee jo ovella. Tänään kirjoitushetkellä minulla on enää neljä asiakasta vaiheessa, joten nyt alkaa löytymään minulle omaa vapaa-aikaa. Aika hienosti ajoitettu kaikki ja tuleekin ihan mukavan rento loppuvuosi myös allekirjoittaneelle.

Otan hieman yhteenvetoa vuodesta 2010 keskiviikkona ilmestyvässä uutiskirjeessä. 2010 oli kuitenkin ensimmäinen ”virallinen” toimintavuosi yksityisenä treenarina ja sitä onkin hauska muistella vaikkapa 5 vuoden päästä. Samalla suunnittelen 2011 aloitusta ja häämessujenkin matskuja veivaan kasaan.

Näillä näkymin viikolla 1 homma lyödään taas täysillä käyntiin. Mutta vielä on duunia jäljellä, nettiin myös vuoden viimeiset päivitykset ensi viikolla. Hihkaisen niistä ensi tiistaina tai keskiviikkona, riippuu miten ehdin tekemään ne.

Joulutonttu tutkii omien treenien statistiikkaa viime viikolta. Minulta muuten löytyy kaikki treenit vuodesta 2007 paperilla, pystyy helposti katsomaan miten systeemit kehittyy...

225F – Tule morjestamaan!

t: Make