Personal Trainer Naantali astuu näyttämölle. Minun vuoro todella pitkästä aikaa. Haluan kirjoittaa blogia! Nyt minulla on jälleen siihen aikaa ja mahdollisuutta.

Tämän blogin ja nettisivujen edellinen päivitys oli yli 8 vuoden takaa. Uinuin syvää unta, koska huomiotani tarvittiin muualla. Mutta nyt 2021 tämä wanha sotaratsu on jälleen herätetty henkiin luolastaan. On aika astua valokeilaan.

Sorosuo.com on aina ollut pieniä tarinoita personal trainerin seikkailuista alalla. Sama idea jatkuu 2021. Tai saanen tässä kohtaa varmaan kertoa mitä oikein edes teen nykyään, mitä tarjoan? 2021 minä aloitan personal trainer valmennukset pitkästä aikaa näin suoraan sanottuna! Minä autan ihmisiä, kuten juuri sinua pääsemään elämänsä kuntoon ja sen työn osaan todella hyvin. Minua on luonnehdittu vuosien saatossa ”lempeäksi diktaattoriksi”, joka työntää sinut oikeaan suuntaan.

-13 kiloa pois kehosta

2008 – 2021 väliin mahtuu melkoinen määrä erilaisia toimeksiantoja. Näitä kaikkia kuitenkin yhdistää se fakta, että he päättivät ALOITTAA! Sillä ei ole mitään väliä mistä tilanteesta lähdet tähän elämäsi matkalle. Kaikki aloittavat aina jostain matkansa. Minäkin aloitin tämän matkan sairaalloisen ylipainoisena silloin aikoinaan. Minä painoin 142 kiloa ja olin silkkaa rasvaa koko äijä. Mutta minä ALOITIN! Se on se salaisuus, joka erottaa  nämä esimerkit tällä sivulla ja luovuttajien välillä. Toinen tekee kaiken mahdollisen elämässään, jotta asiat muuttuvat. Toinen jää voivottelemaan sohvalle ja odottaa jotain ihmettä huomiselle. Ei se toimi niin.

Kuvasin YouTubeen henkilökohtaisemman videon, jossa kerron miten lopulta pudotin 65 kiloa. Tositarina minun elämästäni.

Kaikki nämä vuodet olen pääasiassa tehnyt personal trainer toimeksiannot ylipainoisten ja rapakuntoisten ihmisten kanssa. He ovat sitä minun kansaa, me puhumme heti välittömästi samaa kieltä.

En minä ole mikään rasvaton kukkakeppi, joka on ollut koko elämänsä tiukassa kunnossa. Eivät he ymmärrä miltä tuntuu olla sairaalloisen ylipainoinen. Ei. Minä tulen sieltä samasta paikasta kuin sinäkin.

Minä olen nähnyt jo elämää ja olen ollut alalla pitkään. Minä olen taistellut juoksuhaudoissa aivan siellä eturintamalla ja johtanut joukkojani esimerkin avulla. ”Tee näin ja saat tuloksia!”. Olen tehnyt matkan varrella paljon virheitä ja teen niitä edelleen 2021. Virheet ovat osa tätä matkaa. Ne opettavat minua valmentamaan ja kehittämään toimintaa. Mokien avulla menen eteenpäin, ainoastaan niiden avulla voin nostaa rimaa ylöspäin. 

keto ennen ja jälkeen

Elämä on liian lyhyt voivotteluun. Tee jotain heti tänään asian suhteen. Pitäisikö meidän vaikka keskustella sinun tavoitteistasi ja unelmistasi? Minä pystyn auttamaan sinua saavuttamaan niitä unelmia. Lähetä sähköpostia minulle ja vastaan sinulle takaisin 48h sisällä.

Kyselen sinulta hieman lisää sähköpostilla ja jos kaikki näyttää hyvältä, kutsun sinut haastatteluun tänne Naantaliin. Kasvotusten näen lopulta mitä minulla on ”vastassa” ja paljonko se vaatii työtä minulta sekä sinulta. Sen jälkeen sovitaan mahdollisesta toimeksiannosta. Yleensä keikka kestää 12 viikkoa. Siinä ajassa saadaan todella iso muutos kehoon ja elintapoihin.

Minä en ole halpa palvelu. Tulokset maksavat. Haluat ylipainosta eroon? Silloin minä olen oikea valmentaja. Jos sinulla on sydänoperaatio tulossa, haluatko että sinua operoi terveyskeskuksen yleislääkäri? Vai haluatko että sinua operoi sydänkirurgi, jolla on näytöt osaamisestaan? Spesialisti maksaa enemmän. Minä olen ylipainon spesialisti. Ei minua kiinnosta valmentaa maratonjuoksijoita tai bodareita. Ylipaino on se minun juttu.

nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

Seuraa tätä blogia. Pyrin kirjoittelemaan muutamia kiertoja kuukaudessa näin alkuun. Kirjoitan sisältöä blogiin, joka liittyy myös Yksikipinään, Ruokataukoon ja Naantalin Nostoon.

Seuraavaan kertaan hyvät lukijat. Personal Trainer Naantali is Back!

Markku