Katsotaanpa ketä meikäläisen sivuilla oikein käy. Sivujen ylläpitäjä saa aika näppärästi tietoa mitä kävijät tekevät sivuille, mitä sivua lukevat, mistä tulevat, kuinka kauan ovat siellä ja täällä jne jne. Tämän perusteella voidaan sitten optimoida sivuja ja ennakoida mikä kiinnostaa kävijöitä.

Minun sivuilla eniten kävijöitä kerää blogi, joten jatkan materiaalin tuottamista tänne tottakai. Kävijämäärät ovat myös rajussa kasvussa jatkuvasti, melkein jokainen viikko sivujen käynnistymisen jälkeen on ollut vilkkaampi kuin edellinen viikko ja se lupaa hyvää.

Ylivoimaisesti suurin osa kävijöistä tulee Suomesta tottakai. Kaupunkitasolla eniten kävijöitä on Lohjalta kuten pitääkin olla. Hyvänä kakkosena listalla on Espoo/Helsinki/Vantaa -akseli, josta tulee myös kävijöitä todella paljon. Tämän jälkeen onkin iso hyppy seuraaviin, seuraavina listalla näyttäisi tulevan Klaukkala, Kauniainen, Hyvinkää, Karkkila ja Salo. Jostain syystä myös Jyväskylästä on paljon kävijöitä sivuilla…??

Suomen rajojen ulkopuolelta kävijöitä on mm. Israelista, Japanista, USAsta ja Englannista.

Mitä tummempi vihreä, sitä enemmän liikennettä sivuille. Tiedot Googlen Analyticista.

Mitä tummempi vihreä, sitä enemmän liikennettä sivuille. Tiedot Googlen Analyticista.

Joten sivujen päivittäminen jatkuu ahkerasti, blogimatskua tuotetaan, nettisivuille lisätään materiaalia ja niin edelleen. Joten käykää lukemassa ja muistakaa liikkua!

Treeniterveisin,

Soro