Haluaisitko treenata tuloksekkaammin ja tehdä treenit kuten olen opettanut? Joskus treeniympäristösi saattaa ”estää” sinun kehityksen. Oma pieni treenitila jossain autotallissa on yleensä parempi vaihtoehto, kuin yrittää tehdä toiminnallista/crossfit/painonnosto-treeniä ns. parkettisalilla.

Melkein kaikki GymSorolla tehtävät treenit ovat sellaisia, jotka toistamalla siellä hienolla fitness/spa/kuntokeskuksessa saa sinut lentämään ulos! Joten tässä 10 vuorokauden mittainen testi; lennätkö ulos vai et? 😉

Ja kyllä, allekirjoittanut on kokeillut näistä kahta ”parkettisalilla”. 😉

Päivä 1:

Tuo omat musat ja soittokone! Ja joku sellainen setti, että bassot potkii kunnolla persettä! Onko musa sitten örinäheviä, rokkia, teknoa, räppiä… ei väliä, pääasia että toimii! Mikä onkaan hienompaa kuin mennä ”parkettisalille”, jossa iloisesti joku Radio Aalto veivaa klassikoita 70-luvulta.

Päivä 2:

Varaa itsellesi soutukone, penkki ja levytanko… kaikki yhtäaikaa ja suorita joku 20min perus-circuit. Vedä keskittynyt ja jopa vähän vihaisella ilmeellä treenit läpi, kukaan ei uskalla tulla kysymyään ”saako tehdä välissä?”. Kaikki menevät itkemään salivastaavalle kun sinä viet KAIKKI laitteet… 🙂

Päivä 3:

Mun ehdoton suosikki! Tee tempaus tai pystypunnerrus isoilla raudoilla ja sen jälkeen pudota ne suorilta käsiltä alas! Oh yes! Tämä jos mikä saa vauhtia salivastaavaan! Voit melkein ensimmäisen tempauksen jälkeen ottaa aikaa kuinka nopeasti salivastaava on vierelläsi! Kaikista hauskinta tämä on rautakiekoilla, kun ei sieltä muitakaan kiekkoja löydy…

Päivä 4:

Varaa penkki itsellesi ja lähde luukuttamaan penkillehyppyjä. Tee 2x2min settejä kunnon tekniikalla. Ääntä lähtee ja tämä on erittäin tehokas tapa saada lähtöpassit. Salivastaavalla on heti suupielet alaspäin! Ärsyttää myös hyvin muita kanssatreenaajia! Suosittelen ehdottomasti!

Päivä 5:

Ota levytanko mukaasi ja mene pihalle tekemään askelkyykkyjä! Saat myös syytteen varkaudesta.

Päivä 6:

Maastavetoa max painoilla! Huuda! Kiroile! Hikoile! Käytä magnesiumia surutta! ”NYT NOUSEE PERKELEEEEEEE!!!”

Päivä 7:

Leuanvetoihin vähän monipuolisuutta…? Kiinnitä kiipeilyköysi tai renkaat salin katossa oleviin palkkeihin ja ota pienet setit kiipeilyä tai jumppaa renkailla. Salivastaavan ilme on jälleen näkemisen arvoinen!

Päivä 8:

Treenaa ilman paitaa! Jos ei tapahdu mitään, käske tyttöystäväsi tai vaimosi ottaa paita pois!

Päivä 9:

Tee pystypunnerruksia käsilläseisonnasta tai jotain muita voimisteluliikkeitä.

Päivä 10:

Kirjaa saavutuksesi salin seinään tussilla.

Jos olet vielä 10 päivän jälkeen tervetullut treenaamaan, suosittelen ehdottomasti jäämään salille, olet löytänyt todellisen treenaajan keitaan! Kerro tästä salista myös minulle!!

Joten ei muuta kuin hauskoja testihetkiä! 😀

t: Make