Huh… Teen tässä juuri taustalla lisää materiaalia blogiin ja www-sivuille. Paljon duunia. Ajattelin ensin ulkoistaa koko operaation mutta en löytänyt ketään tästä Lohjan alueelta joka osaisi väsätä koodia ja grafiikkaa, joten teen nyt ainakin nämä päivitykset itse. Täytyy vielä tutkailla josko löytäisin jonkun.

Kaikenlaisia kuvioita ja projekteja käynnissä nyt joka puolella, mutta niistä lisää hieman myöhemmin kun saan palikat kuntoon. Tällä hetkellä on fiilis että hommat menee kivasti eteenpäin ja itse ainakin olen innoissani.

Luvassa on kuitenkin paljon tiukkaa asiaa ja pidemmälle vietyä konseptia, teen muutenkin kaiken omalla tavallani, uskon sen olevan selkeästi vahvuuteni. Haluan olla erilainen ja kyseenalaistaa toimintaa oikein rankalla kädellä. Olen kehitellyt omasta mielestäni aivan huikeita markkinointijuttuja ja joita kokeilen tässä pikkuhiljaa Lohjalla, samalla näkee mikä toimii ja mikä ei. Aika opettavaista hommaa kuitenkin. 🙂 Ja kun palikat ovat kohdillaan, markkinointi toimii, asiakkaita riittää niin sitten alkaa myös mm. Siuntion, Vihdin ja Kirkkonummen kartoitus, joten tulee aika mielenkiintoiset ajat.

Mutta me palaamme kohta ääneen, täällä tehdään kulisseissa kovasti duunia sillä aikaa että kaikki saadaan kuntoon mahd. pian.

PS. Hauska huomata että asiakkaat eivät oikein tahdo uskoa että 50kg läskiä on tiputettu tästä varresta. Vasta kun lyö todistusaineiston pöydälle niin johan uskovat. Perhana, olisi pitänyt ottaa myös videomatskua 2007, 2008 ja 2009. Ja varsinkin niistä alkutreeneistä 2007 kesältä, olisi ollut äärimmäisen mielenkiintoista katsoa niitä näin jälkikäteen. Noh… jälkiviisaus on kait se paras viisaus tai miten se sananlasku nyt menikään.

t: Make