Peppi jumppaa...

Peppi Pitkätossu pystyy kiskaisemaan HEVOSEN suorille käsille. No perkele kyllä, HEVONEN!!!! Ilmeisesti hän käyttää siihen jonkinlaista rinnalleveto+työntö -tekniikkaa, jotta heppa saadaan ylös. No okei selvä. Hevonen painaa about 500kg, joten Peppi hakkaisi kaikki maailman painonnostajat helposti jos hän osallistuisi esimerkiksi Olympialaisiin. Tulos on niin jäätävän kova! Pepin pitäisi kuitenkin aavistuksen vielä harjoitella kyynärnivelen lukitsemista, koska kädet ovat aavistuksen koukussa. Toisaalta, tämä vain lisää suorituksen jäätävyyttä: 500kg suorilla käsillä, mutta kädet koukussa!

Olishan tuo mielenkiintoinen laji kieltämättä skaboissa:

Tuomari: ”Ota toi possu kiinni ja kiskaise se suorille käsille!”

Mä: ”Seeeeeelvä…..”

Nojo. Meikäläisen salilla ei vedellä possuja eikä hevosia suorille käsille vaan kylmää rautaa! Näyttää toimivan erittäin hyvin, kaikki voimaohjelmaa suorittavat asiakkaat ovat pystyneet parantamaan sekä työntö- että vetovoimaansa. Osa on jopa tehnyt hämmästyttäviä parannuksia voimaansa.

Pepin tuloksiin on vielä matkaa, mutta voimaharjoittelu tulisi olla jokaisen liikkujan ohjelmistossa mukana. Mitä vahvempi olet, sitä kovempaa pystyt liikkumaan muissa treeneissä.

T: Make