Sainkin matskut valmiiksi ja aikaistin muutamalla päivällä hommia. Eli tänään 15.6.2010 lähti minun aivan ensimmäinen uutiskirje kaikille, jotka löytyivät sähköpostiohjelmani osoitekirjastosta. Jos et ole saanut minulta postia niin hihkaise, lisään sinut postituslistalle.

Uutiskirjeessä tulen jatkossa käymään läpi paljon syvemmin treenaamista, painonhallintaa, laihduttamista, ravintoa jne. Tulen myös kokeilemaan itse erilaisia liikuntalajeja sekä käyn maistelemassa ruokia ravintoloissa arvostelun kera. Ei mitään ”hampaat irvessä” -matskua, mutta sellaista hieman humoristista meininkiä, jossa on kuitenkin hyödyllistä informaatiota.

Lohja Personal Trainerin screenshotti ensimmäisestä uutiskirjeestä!

Lohja Personal Trainerin screenshotti ensimmäisestä uutiskirjeestä!

Jokaisessa uutiskirjeessä on treeni- ja ravintoosuuden lisäksi myös yksi allekirjoittaneen testaama resepti, yleensä painonpudotusta tai painonhallintaan liittyvää ravintoa. Aamiaista, välipalaa, lounasta, päivällistä… kaikkia näitä tulee olemaan. Esimerkiksi ensimmäisessä uutiskirjeessä tein jogurttismoothieta.

Jos koet että tästä on jotain hyöytyä sinulle niin matskut ovat vapaasti sinun käytössä. Tai jos mielessäsi on joku kaveri, jolle tämä info olisi hyödyllistä, tiputa minulle sähköpostia niin lisään hänet postituslistalle. Sama myös toisinpäin, postia minulle niin poistan sinut.

Seuraava uutiskirje paukahtaa postiluukkuun 1.7.

T: Make