Jahas.. katsotaas taas ketä sivuilla käy. Olen lykännyt linkkejä sinne suun tänne ja ottanut sosiaalisen median käyttöön viime katsauksesta joten on hyvä vilasta missä mennään.

Uusia kävijöitä on noin 82% viimeisten kahden kuukauden aikana, joten viidakkorumpu on lyönyt ihan hyvin ja uudet kävijät ovat löytäneet nettisivuille. Blogi vetää edelleen eniten kävijöitä.

Kaupunkitasolla kun katsotaan niin Lohja on luonnollisesti ylivoimainen ykkönen ja muut ovat hieman tippuneet viime katsauksesta. Tämä johtuu alueellisesta kohdentamisesta, joten juuri näin statistiikan haluankin olla www.sorosuo.com -osoitteen osalta. Lohja on tärkein markkina-alue ja siihen tulen panostamaan jatkossakin. Muita kaupunkeja otetaan pikkuhiljaa mukaan.

Joten olen aika tyytyväinen tällä hetkellä liikenteeseen. Paljon on pyydetty tekemään erilaisia aiheita blogiin ja niitä toteuttelen myös tässä kevään mittaan.

Surffailijat Suomesta

Surffailijat Suomesta

Omat unelmat ja suunnitelmat ovat tehty ja tiedän tarkkaan minne haluan viedä tämän treenaustoiminnan. Sen eteen paiskon hommia juuri nyt ja toivottavasti suunnitelmat toteutuvat muutaman vuoden sisällä. Mutta niistä puhutaan sitten kun seuraava pykälä otetaan toiminnassa. Unelmia kuitenkin pitää aina olla! Silloin jaksaa painaa hommiakin!

Mutta nyt hyvät surffailijat ja hienot asiakkaani, treenit jatkuvat ja jatketaan tuloksien tekemistä!

T: Make