Mikä onkaan juhlavampi tapa aloittaa torstai aamu kuin pienellä hyppynarusessiolla? Täytyy myöntää että nyt alkaa homma toimimaan pikkuhiljaa kun sitkeesti jaksaa hinkata hyppimistä. Kyllä, harjoittelu tekee mestarin ja vanha koira pystyy oppimaan uusia temppuja. En jaksa edes laskea kuinka monta kertaa sotkeuduin naruun, mutta huomattavasti vähemmän nykyään. 🙂

Lohja Personal Trainer aamujumpalla. "Valmiina... NYT!"

Mitäs muuta? Niin joo, uutiskirje lähti tänään myös matkaan. Kirjoittelin hieman miten ainakin minua ruoka ”kiusasi” kun olin ylipainoinen, vaikka kuinka yritin pysyä erossa herkuista niin aina tuli jotain joka veti minut herkkukierteeseen. Laukaisevana tekijänä voi toimia vaikka työpaikan taukohuoneessa oleva keksipaketti, ei siitä pysty pitämään näppejään erossa vaikka kuinka yrittää. Veikkaan että se on hyvin yleinen ongelma painonpudottajilla. Miten vastustaa ravintoa joka ”kiusaa” sinua?

PS. Matskut tulee aina HTML-muodossa, joten jos ruudullasi on jotain epämääräistä silppua niin laita HTML-tuki päälle sähköpostiohjelmastasi.

Heinäkuun toka uutiskirje

Heinäkuun toka uutiskirje

Mutta näillä mennään. Muistakaa liikkua ja juokaa paljon nestettä helteen takia.

T: Make