Hehe… tein itselleni eilen harjoituksen, jonka tein viimeksi joskus helmikuun lopussa.

– 400m juoksua

– Tankoon 42 kiloa, tanko suorille käsille pään yläpuolella ja siitä 15 kyykkyä

Tätä yhteensä viisi rundia ilman taukoa ja kelloa vastaan. Olin aivan p#skana ekalla kertaa, aikaa meni 26.39 ekalla kertaa ja puuskutus oli järkyttävää. Vedin hirveellä innolla ja täysillä, sehän tietenkin sitten puudutti juoksut aivan puuroksi ja jouduinkin elpymään lattialla hetken aikaa harjoituksen päätyttyä.

Ja nyt eilen kiskasin saman harjoituksen aikaan 20.35, vasta neljäs ja viides juoksu alkoi painamaan sen verran että jouduin kävelemään 30-50 metriä ja sitten taas juoksua. Kyykyt kiskasin vauhdilla läpi eikä tuntunut lainkaan niin kamalalle kuin viimeksi. Kyykkytekniikka ei ollut aivan paras mahdollinen mutta tarpeeksi lähellä oikeaa. Mutta kuitenkin, kunto on noussut aika raketin lailla viime aikoina ja sikatreenit tuottavat hyvin tulosta.

Samoin peilikuva on muuttunut. Jalat ovat saaneet lihasmassaa runsaasti, joten tehdään kyllä selvää jälkeä myös sillä osastolla. Onkin äärimmäisen mielenkiintoista hyökätä taas InBodylle sitten kun sen hetki on. Tuntuu että kroppa on ottanut lihasmassaa joka puolelle aika hyvin, joten aika tyytyväisenä jatkan matkaa. Paitaa otetaan pois päältä kun juhannus alkaa lähestymään.

Kamerakännykällä vähän omaa lärvikuvaa ennen treeniä... Kohta otetaan 400m ja kyykkyä!

Kamerakännykällä vähän omaa lärvikuvaa ennen treeniä... Kohta otetaan 400m ja kyykkyä!

t: Make