Okei… mun pitää nyt tehdä elämäni suurin paljastus… tai sanotaan mielummin, että valmennusurani suurin paljastus! Minuthan tunnetaan nimenomaan ylipainoisten auttajana ja sitähän toitotan kovaan ääneen missä ikinä liikunkaan. Ylipainoisten auttaminen on tämän homman suola ja se tuo suunnatonta mielihyvää kun onnistun asiakkaan kanssa. Se on ehdottomasti segmentti, missä olen kuin kotonani.

Mutta… Suuri tunnustus… Olen nähnyt viimeiset pari vuotta unta, että miltähän tuntuisi valmentaa sitä kolikon kääntöpuolta? Siis tarkoitan alipainoista/kukkakeppiä/hyvin hoikkaa henkilöä. Sellaista jolle painoa pitäisi NOSTAA ja rasvakerrosta pitäisi LISÄTÄ, jotta kroppa voisi paremmin! Eli täysin päinvastaista mitä teen ylipainoisten kanssa.

Ja nyt… tammikuussa 2011 rukouksiini vastattiin aivan yllättäen!

Hyvät naiset ja herrat! Saanko esitellä teille Jyrin!

Jyri on 22v jantteri Lohjalta, joka kääntyi puoleeni lihasmassatalkoiden johdosta. Meillä on tarkoitus lisätä puhdasta pihviä, voimaa sekä vähän rasvaa hänen kehoon. Kehon muotoa pyritään myös muokkaamaan samalla. Eli treenirunko on jonkinverran erilainen kuin muilla asiakkaillani. Suurin haaste meillä on Jyrin kanssa saada riittävästi kaloreita päivän aikana. Hänellä on fyysinen työ, joten sekin omalta osaltaan syö kehoa. Joten näistä lähtökohdista, määräsin hänelle poikkeuksellisesti myös lisäravineita ruokavalioon.

Jyrin edesottamuksia seuraamme seuraavat 12-14 viikkoa, eli tämä on hieman avonaisempi projekti ja pääsette näkemään enemmän mitä teemme käytännössä. Tarkoitus on laittaa aina sunnuntaisin Jyrin edesottamuksia blogiin ja seurata miten hommat kehittyy täällä kolikon kääntöpuolella. Hän pääsee myös itse ääneen ja kommentoimaan treenejä. Myös videota otetaan.

Jyri ja "GymSoro Classic"

Aloitusviikolla keskitymme enemmän uusien tekniikoiden sisäänajoon, mutta samalla vedämme surutta simppeliä ja brutaalia treeniä koko kropalle. Tänään vuorossa olikin heti klassinen treeni, eli soutu/rinnalleveto/pystypunnerrus -kombinaatiota, jossa päästiin heti antamaan keholle ärsykettä kehittyä.

Joten näillä puheilla, matka alkakoon. Ensimmäinen päivitys Jyrin matkasta tulossa ensi viikon sunnuntaina.

T: Make