Morrroo

Tämä olisi sitten sadas blogipostaus! Käheetä! Hieman on mennyt hommat eteenpäin siitä, kun aloitin tämän blogin pitämisen. Seuraajia on tullut huikeasti lisää ja nyt on jopa vakkareita ilmoittautunut seuraajiksi. Yess! Tämä lämmittää mieltä ja matskua tuotetaan tottakai lisää tasaiseen tahtiin.

Jos haluatte minun paneutuvan tiettyyn asiaan, niin blogausideoitahan saa lähetellä allekirjoittaneelle.

Treenit pyörivät normaalisti kaikilla asiakkailla, vaikkakin Gym Sorolla on tällä hetkellä pintaremontti käynnissä. Seuraavan parin viikon aikana on tarkoitus vaihtaa salin väritys toisenlaiseksi sekä paikkailla kaikki vanhat naula/ruuvireiät seinistä. Sain pariksi viikoksi avukseni yläasteelta Oonan ja olemmekin edistyneet aika mukavasti jo parissa päivässä. Pohjaväri on valmis näillä näkymin perjantaina ja sitten pääsee vetelemään uusia värejä seinälle.

Oona, pensseli ja seinä!

Myös jonkun verran hankintoja luvassa Gym Sorolle vielä tänä vuonna. Minulta puuttuu muutama ”jänskä” harjoitusväline, joilla voisin kiduttaa asiakkaitani. 🙂 Etsin muun muassa 6-7m pitkää ja paksua narua, jota olisi hyvä vetää ja samalla myöskin kiivetä. Samoin joku vanha kottikärryn kori olisi hyvä yhdistelmä edellämainittuun köyteen… Jees, täytyy vähän tutkailla salin ympäristöstä mitä löytyy ja mitä voisi hyödyntää.

T: Make