Hyvä personal trainer Turku – mistä sellaisen löytää? Onko sellaista edes? Mitkä ovat hyvän personal trainerin tunnusmerkit? Käydään niitä läpi tässä blogipostauksessa.

Minun mielestäni hyvän personal trainerin tunnusmerkit ovat tulokset. Tässä tapauksessa treenarin referenssit. Kysymys kuuluu, saako treenari asiakkaansa lopulta kuntoon? Hänen pitää pystyä seisomaan toimintansa takana. Koska hyvä personal trainer saa asiakkaansa maaliin ja hän pystyy saavuttamaan asiakkaidensa unelmia. Siitähän treenarille loppupeleissä maksetaan ja on mielestäni oleellisin osa tätä työtä. Se on aivan sama kuinka monta tutkintoa treenarilla on tai kuinka pilkuntarkasti hän tietää kaikki lihakset kehosta, sillä ei ole hevonpaskaa merkitystä siinä kohtaa jos hän ei saa tuloksia aikaiseksi.

Olen nähnyt näitä kuntokeskuksissa, olen jopa tehnyt töitäkin sellaisten kanssa urani alkupuolella. Nämä treenarit eivät koskaan saaneet asiakkaitaan kuntoon, he vain jaarittelivat umpitylsiä fraaseja ja teettivät copy-pastella ”ohjelmia” asiakkailleen. En ole edes ihan varma puhuivatko he koskaan ravinnosta asiakkaansa kanssa.

Sitten samat treenarit ihmettelivät kovaan ääneen miksei kukaan ota yhteyttä ja kukaan ei halunnut heidän palveluitaan. No varmaan kannattaisi pohtia omaa toiminta ja alkaa tekemään juttuja hieman toisella tavalla. Koska oikeasti, sellainen on ihan käsi treenari, tuhlaat vain rahasi turhaan. Referenssit ensin tiskiin! Vaadi ne aina ensimmäiseksi!

asiakkaan haastattelu lehdessä

Näin minä saarnaan ja elän. Sanomattakin on selvää, että minä teen personal trainerin töitä todella eri tavalla kuin muut. Ja onhan minun taustanikin hyvin erilaiset. Minä en ole se laiha kukkakeppi, joka on ollut koko elämänsä laiha. Ei sellainen ymmärrä ylipainosta mitään. Ehei. Minä olen ollut sairaalloisen ylipainoinen, olen ollut sellainen oikein kunnon tankkeri. 142 kiloa ja rasvaprosentti 42% kun aloitin projektini kesällä 2007. Minä tulen sieltä samasta paikasta kuin asiakkaani, joten luonnollisesti ymmärrän ylipainoisia ihan eritavalla kuin se kisakireä treenari. Minä autoin ensin itseäni, jotta voisin auttaa muita.

En ole nuori poika enää. Olen jo yli 40 vuotta ja olen ollut alallakin jo kohta 15 vuotta. Siinä ajassa minulle on kerääntynyt melkoinen määrä erilaisia referenssä, joita voin näyttää. 90% näistä ovat olleet ylipainoisia ja rapakuntoisia ihmisiä. Mutta kaikkia on yhdistänyt halu kehittyä paremmaksi.

Hyvä personal trainer turku osaa näyttää sinulle referenssejä. Minulla on satoja referenssejä, niin miehistä kuin naisista. Niitä löytyy näiltä sivuilta ja Ruokatauon sivuilta. Todistetusti osaan työni ja osaan sen hyvin. Minun treenit ovat mielipuolisen hauskoja ja motivoivia. Minä räätälöin ravinnon täydellisesti juuri sinulle. Minun valmennus vie sinut maaliin.

Haluaisitko juuri sinä päästä mukaan? Otan vähän toimeksiantoja vastaan tässä keväällä, jotta saan pidettyä laadun ylhäällä. 2021 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäiset toimeksiannot ovat jo työnalla. Pystyn ottamaan 1-2 kpl lisää tällä hetkellä.

Jos kamppailet nimenomaan ylipainon kanssa tai olet erittäin huonossa kunnossa, silloin olet mielenkiintoinen myös minulle. Me puhumme heti samaa kieltä. Minä tiedän mistä sinä puhut. Minä tiedän miten siitä ylipainosta voi päästä pysyvästi eroon. Minä pystyn viemään sinut elämäsi matkalle, jos vain olet valmis siihen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!

markku(at)ruokatauko.fi