Äh… flunssa laittoi meikäläiselle pakollisen viikon treenitauokoa. No mikäs siinä, kyllä tuossa tuli tahkottuakin hetken aikaa ilman taukoa. Heti kyllä huomaa, että ravintopuoli menee aika kummalliseksi kun rutiinit puuttuu… tai siis minun kohdalla lähinnä liikkuminen puuttuu. Kun olen kipeä, menen siitä mistä aita on matalin. Ei kiinnosta yhtään katsoa mitä lappaa suuhun.

Yhden päivän todella omituinen ruokavalio:

Aamupala = omena, 2x karjalanpiirakka

Lounas/päivällinen/välipalat = 3 wieneriä, puolikas pussi lakua, pari riviä suklaata, jauhelihamakaronimössöä pari lautasellista, pepsiä

Hmm.. mielenkiintoista settiä. Ravintoarvot täysin päin honkia. Toisaalta flunssan takia liikkuminen oli minimaalista, joten kulutuskin oli alhaalla. Flunssaisena ruoka maistuukin hieman oudolle.

Tänään maanantaina oli jo hieman enemmän normaalia menoa. Kävin heittämässä yhden kevyen kokeilutreenin illalla ja tuntuu että kone on taas lähdössä käyntiin. Samoin ruokakin alkoi taas maistumaan.

Tämä on kyllä nyt niin jäätävä blogiposti, että nyt ei muuta kuin nukkumaan ja huomenna paluu normaalirytmiin kaikin puolin.

fingerpori

t: Make