Hyvät ystävät

Moni asiakkaani on ilmaissut kiinnostuksensa jatkaa treenejä salillani toimeksiannon päätyttyä, mutta Personal Trainer -palvelujen kysynnän takia en ole voinut tarjota sitä mahdollisuutta… Vielä! GymSorohan on käytännössä Crossfit-sali pienoiskoossa ja treenifilosofia on hyvin samanlainen kuin Crossfitissä. Se nyt ei varmaan mikään suuri salaisuus ole.

Muttta… Löytyykö Lohjalta, Kirkkonummelta, Vihdistä tai tästä ympäriltä muita ihmisiä, jotka haluaisivat treenata Crossfit-tyylillä? Haluatko suorittaa WOD:eja Lohjalla kunnon välineillä ja samanhenkisten ihmisten kanssa…? Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu allekirjoittaneelle! Sähköposti: sorosuo (at) sorosuo.com. Voin päästää sinut vaikka heti myös GymSorolle.

Tarvitsen pienen mutta sitäkin innostuneemman ydinjoukon, joka olisi valmis sitoutumaan ainakin puoleksi vuodeksi elämänsä kovimpaan kuntokouluun. Eli mitä jos muuttaisin GymSoron ihan oikeaksi lisensöidyksi Crossfit-saliksi ja samalla siirtäisin sen isompiin tiloihin (nekin ovat jo katsottuna valmiiksi)? Löytyykö jengiä, jotka olisivat valmiita hyppäämään kelkkaan mukaan, sitoutumaan ja tuomaan Crossfitin kanssani myös Lohjalle?

Personal Trainerin palvelut olisivat edelleen osa tuota kokonaisuutta.

Kiinnostuneet, ilmoittautukaa niin tehdään asialle jotain!

T: Make