Morrrrooo!

Toivottavasti treenisi sujuvat ja saat tuloksia! Tämä koko painonhallinta/laihdutus/personal trainer -business on kyllä vähän hassuakin aina välillä. Mun mielestä tämä on ihan siistiä hommaa ja alalla on paljon osaavia tekijöitä jotka saavat tuloksia, auttavat asiakkaitaan saavuttamaan paremman elämän, saavat heidät näyttämään terveiltä sekä urheilullisilta ja niinhän se kuuluukin olla. Mutta aina välillä eteen tupsahtaa jotain todella outoa vipeltäjää jotka tekeävät tästä alasta todella ”hämärää” rakettitiedettä.

Hehe… tässä on pari tyypillistä treenaria joita olen nähnyt kentällä:

1) Treenari joka ottaa asiakkaikseen vain naimisissa olevia nuoria naisia – tämä kaveri on todellinen sankari ja usein hän ovelana mainostaakin esimerkiksi Suomi24 -palstalla. Veikkaan kyllä että suurin osa miehistä lähettää vaimonsa mihin tahansa muualle kuin tälle treenarille. Lipeävää settiä!

2) Treenari joka pullistelee peilikuvalleen kesken asiakkaan treenin – Nämä ovat kyllä niin legendaarista porukkaa! Olen nähnyt kaksi kertaa näin tapahtuvan ja … noh.. ainakin kaverilla on itsetunto korkealla ja asiakas on kiva lyödä maanrakoon omalla superkropalla! Usein näillä kavereilla on myös suurin peruutusprosentti.

3) Treenari joka luulee että KAIKKI haluavat olla lihaskimppuja -Pirkko tulee asiakkaaksi ja haluaa vain hieman karistaa makkaroita vyötäröltä, jos hän tiputtaisi 3-4kg niin hän näyttäisi hyvältä… treenarin ratkaisu on lisätä lihasmassaa 10 kiloa koska lihashan polttaa rasvaa? Pirkko ei tämän jälkeen koskaan enää milloinkaan palkkaa treenaria ja kertoo kaikille 132 kaverilleen että se treenari saa sinut näyttämään vain miehiseltä lihaskimpulta… joten treenataan varmuuden vuoksi vain pilatesta ja joogaa.

4) Treenari joka tietää kaiken, siis aivan KAIKEN – tälle ei voi kertoa mitään, koska hän tietää jo kaiken…

5) Mr. Functional – Tämä treenari ei teetä muuta kuin 60min core- ja functionaltemppuilua pallon tai laudan päällä. Hän ei ole varmaan tullut ajatelleeksi että osa asiakkaista haluaisi kenties laihtua tai näyttää urheilijalta. Noh, ainakin hänen asiakkaat osaavat seistä yhdellä jalalla tasapainolaudalla silmät kiinni samalla kun sormella kosketetaan nenää.

6) Osa-aikainen parisuhdeneuvoja – Tämä treenari kertakaikkiaan rakastaa kun saa antaa neuvoja parisuhteeseen! Hänellä on usein sama agenda kuin listamme #1:llä ja usein ne ovatkin sama henkilö…

7) Mr. Pakkotoisto – Hän on kuin suoraan 1980-luvulta ja ottaa jokaisen asiakkaansa kanssa muutaman pakkotoiston ihan jokaisessa sarjassa.

mamma1

Mutta jees.. kaikkea hauskaa näkee kentällä. Jatketaan treenejä! 🙂

T: Make