personal trainer verkossa

personal trainer verkossa ylipainoiselle naiselle

Personal trainer verkossa ylipainoiselle naiselle on minun verkkovalmennukseni erikoisuus. Varsinkin jos et ole liikkunut pitkään aikaan ja kuntosi on romahtanut.

Netin avulla kaikki on kuitenkin mahdollista, eli voit asua kauempana tai haluat ainoastaan treenata kotonasi. Ei haittaa, voit olla vaikka toisella puolella maapalloa, pystymme silti tekemään helposti treeniä. Tehdään elämäntapamuutos juuri sinulle, voitte olla pariskunta tai eläkkeellä. Kaikille saadaan ratkaisu verkon kautta.

Käytän itse henkilökohtaisesti Zoomia ja sen avulla verkkovalmennuksen tekeminen on erittäin helppoa. Myös muut vastaavat toimivat ihan ok (Google Duo, Skype jne). Pystyn olemaan treeneissäsi mukana ja ohjeistamaan sinua netin kautta. Sinun tehtävänäsi on treeneissä vain virittää kännykkä tai tietokone siten, että näen koko ajan mitä teet treeneissä. Olen mukana samanlailla kuin olisimme samassa tilassa.

personal trainer naantali asiakas sivulta

Verkkovalmennus on helppo järjestää missä tahansa. Jos teemme valmennusta kotonasi, tarvitset sinne muutamia treenivälineitä riippuen tavoitteistasi ja lähtötilanteestasi. Olisi myös hyvä jos sinulla olisi rauhallinen treeninurkkaus kotitreenejä varten. Annan toki suositukset kaikista tarvittavista välineistä ja käytämme mahdollisuuksien mukaan kaikkea mitä sinulta jo löytyy kenties valmiina. Toinen vaihtoehto on tehdä treenit paikallisessa kuntosalissa tai kuntokeskuksessa, toki silloin tarvitset jäsenyyden sinne. Oma kotisali on myös erinomainen vaihtoehto tai autotallisali. Myös ulkona voidaan treenata erittäin helposti.

Mitä treenivälineitä suosittelen kotiin?

  • jumppamatto
  • kello
  • hyppynaru
  • käsipainot

Näillä pääsemme jo todella hyvin alkuun. Jos on tilaa enemmän, kuntopyörä olisi erinomainen lisäys. Mutta ilman välineitäkin pärjätään todella hyvin. Kehonpainolla pystytään tekemään treenejä todella monipuolisesti. Kaikkihan on vain kiinni luovuudesta.

Verkkovalmennuksessa treenaamme myös 1-3 kertaa viikossa yhdessä ja tämän lisäksi suoritat 2-3 kotiläksyä viikon aikana. Käytäntö on sama kuin kasvokkain tapahtuva valmennus.

Verkkovalmennus on nykyaikaista ja moderni tapa tehdä personal trainer toimeksiantoja. Tässä meidän on myös helppo säätää aikatauluja tarvittaessa.

Haluaisitko tulla tapaamaan minua verkossa? Sovitaan personal training verkkotreffit ja pistetään kamerat käyntiin. Lähetä minulle sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi ja sovitaan palaveri. Keskustellaan sinun tavoitteistasi ja unelmistasi, tehdään suunnitelma miten voisimme saavuttaa ne. Minä autan.

palveluni

personal trainer verkossa

personal trainer netissä

personal trainer netissä

ota yhteyttä