personal trainer kotiin

personal trainer kotiin

Personal trainer kotiin – tarvitsetko treenaria kotonasi? Sekin onnistuu minulta. Siihen on olemassa kaksi erilaista tapaa ja nämä molemmat onnistuvat tottakai!

Tulen kotiisi paikan päälle

Tämä tarkoittaa sitä että tulen aina treenien aikaan käymään luonasi ja treenaamme kotonasi. Tässä olisi mahtavaa, jos sinulla olisi oma pieni treeninurkkaus ja eikä juurikaan häiriötekijöitä. Toki laskutan hieman enemmän tästä toimeksiannosta, koska minun pitää kattaa matkakulut ja ajankäyttö. Mutta jos haluat, tämä onnistuu kyllä. Lisään kulut toimeksiannon hintaan. Tämä on erittäin hyvä jos sinulla on hirmuisen kiireinen arki, sinulla on treeninurkkaus mutta olet valmis satsaamaan tähän 100%.

Tulen kotiisi verkon välityksellä

Verkko on modernia ja sen kautta pääsen erittäin helposti kotiisi. Laitetaan ZOOM päälle ja voimme treenata melkein normaalisti. Sinun pitää vain viritellä kännykkäsi tai tietokoneesi siten, että näen mitä teet treeneissä. Ohjaan treenin sinulle ihan samalla tavalla kuin olisimme samassa tilassa. Voimme pitää kaikki toimeksiannon tapaamiset verkon kautta tarvittaessa, myös ravintovalmennukset, kokkailut ja kauppareissut.

personal trainer kotiin nainen jumppamaton kanssa

Kotona tehtävä personal trainer toimeksianto pitää sisällään sinulle suunnitellun ruokavalion, elämäntapamuutoksen sekä räätälöidyt treenit. Kaikki suunnitellaan sinun tavoitteiden mukaisesti.

Henkilökohtainen personal trainer kotiisi? Kyllä se onnistuu. Laitahan rohkeasti sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi ja sovitaan tapaaminen. Keskustellaan sinun unelmistasi ja tehdään suunnitelma miten saavutamme ne.