UKK

”Mitä personal trainer tekee?”

Personal trainer auttaa asiakkaitaan saavuttamaan henkilökohtaisia tavoitteita. Yleensä tavoitteet liittyvän kehonkoostumukseen tai uuden elämäntavan oppimiseen. 90% personal trainer Naantalin toimeksiannoista liittyy painonpudotukseen, joka on selkeästi yleisin työtehtävä.

”Mitä personal trainer tienaa?”

Personal trainerin palkka voi vaihdella todella paljon, riippuen missä hän on työllistynyt ja kuinka paljon hänellä on kokemusta. Palkka on yleensä 1200€ – 2500€ per kuukausi. Tästä lyhennetään verot ja muut kulut.

”Mitä personal trainer maksaa?”

mitä personal trainer maksaa mies ojentaa rahaa

Hintaan vaikuttavat:

  1. Toimeksiannon laajuus, onko kyseessä kertatreeni vai kokonainen toimeksianto.
  2. Kuuluko ravintovalmennus mukaan vai ei.
  3. Tarvitaanko erikoisvälineitä.
  4. Tarvitaanko erikoisosaamista, täytyykö valmentajalla olla itsellään esimerkiksi kilpailukokemusta.
  5. Onko personal trainer palkallinen vai yksityinen toimija.
  6. Vuodenaika sekä sesonki.
  7. Kaikki nämä vaikuttavat personal trainerin hintaan. Tästä syystä hinta voi olla 20€/h – 200€/h.

Sinun kannattaa pyytää tarjous personal trainerilta, jolloin saat tarkan hinnan. Personal Trainer Naantali kutsuu sinut ensin haastatteluun, jossa selvitän tarvittavan työmäärän tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämän perusteella räätälöin hinnan sinulle.

”Mistä löytää personal trainerin?”

Parhaiten personal trainerin löytää Googlesta sopivilla hakusanoilla. Yleensä Googlesta haetaan personal trainer + kaupungin nimi. Esimerkiksi ”personal trainer Naantali”. Toinen hyvä paikka löytää personal trainer on YouTube. Haku toimii siellä samalla tavalla.

”Kuka on Suomen paras personal trainer?”

Suomen parasta personal traineria on mahdotonta määritellä ja käsitys parhaasta on suhteellista jokaiselle. Se mikä toiselle asiakkaalle on parasta, voi olla toiselle täysin vastakohta. Löydät todella hyvän personal trainerin näyttöjen perusteella, pyydä niitä rohkeasti. Tarkista myös treenarin somekanavat ja arvostelut.

”Kuka on hyvä personal trainer?”

Hyvä personal trainer saa asiakkaansa tavoitteet saavutetuksi, hänellä on näytöt osaamisestaan, hän toimii eettisesti ja hän pystyy kuuntelemaan asiakastaan. Hyvä pt osaa motivoida asiakastaan muuttamaan elämäänsä. Treenarin taustoilla, iällä tai sukupuolella ei ole mitään merkitystä.

personal trainer naantali ja housut kiristävät naisella

Lisää kysymyksiä tulee tähän pikkuhiljaa. Voit sillä aikaa lukea lisää meistä täältä.