projekti

ruokatauko

personal trainer tarkistaa asiakkaan ohjelman

Ivar Ekströmin Metsäkansa-kokoelma
Ekström, Ivar Aleksander, Valokuvaaja
Varkauden museot
”Savutupa ja perhe tuvan pöydän ääressä 1924”

mistä

suomalaiset

ovat tehty

Mitä tapahtuu kun alamme syömään kuten suomalaiset satoja vuosia sitten? Puhtaasti ja suoraan luonnosta.

Pystyykö Suomessa 2024 elämään täysin omavaraisesti?

Näihin kysymyksiin Projekti Ruokatauko etsii vastauksia.

Merkkipaalut – Valmennamme Elämäntyylissä

Kun syömme luonnollisesti ja näemme hieman vaivaa ravintomme eteen, uskomme hyvinvointimme olevan paras mahdollinen. Ei metabolisia ongelmia, ei ylipainoa, ei väsymystä, ei modernin ihmisen sairauksia. Haluamme ravintomme tulevan suoraan luonnosta käsittelemättömänä kuten se tuli satoja vuosia sitten.

Ravinnon hankinta, metsästys, tulen tekeminen, selviytyminen luonnossa. Kaikki nämä olivat arkipäivää esi-isillemme, mutta olemme unohtaneet nämä taidot modernissa Suomessa.

Lisäämme tälle sivulle suomalaisten ravinnon merkkipaaluja ja taitoja sitä mukaan kun saamme niitä YouTubeen. Nämä ovat osa Projekti Ruokatauon valmennustamme ja tulevat asiakkaidemme rutiineihin mukaan.

hernekeitto valmis 05/2024

ruisleipä tulossa 06/2024

Haluatko elää kuten esi-isämme ja voida hyvin? Klikkaa allaolevaa nappia ja varaa konsultaatio. Haastattelen sinua ensin.

kyllä Markku, haluan syödä luonnollisesti

PS. Etsimme kuvauspaikkoja Naantali, Raisio ja Turun alueella. Etsinnässä nuotiopaikka sekä wanhan ajan uuni, jossa voisi tehdä ruokaa. Allaolevassa kuvassa tyyliä. Etsimme myös reseptikirjoja sekä valokuvia 1800- ja 1900-luvuilta.

Kaikki vinkit kiitollisena vastaan:

markku(at)ruokatauko.fi