personal trainer pariskunnalle

personal trainer pariskunnalle

Personal trainer pariskunnalle – kahdestaan tekeminen on aina hauskempaa! Minulla on ollut kunnia tehdä monien kymmenien pariskuntien kanssa töitä tässä vuosien saatossa. Kaikista on jäänyt pelkästään hyviä muistoja ja teen 2021 edelleen mielelläni pariskuntien kanssa keikkaa. Pariskuntatoimeksiannoissa koko homma etenee aavistuksen erilailla kuin henkilökohtaiset toimeksiannot, mutta erot ovat todella pienet.

Tärkeintä on tietää, että molemmat tukevat toisiaan. Yhdessä lähdetään muuttamaan elämää, joten puolison tuki on ratkaisevassa roolissa. He motivoivat toinen toisiaan ja pitävät huolta toisistaan. Molemmat syövät ja liikkuvat saman ideologian mukaan, molemmat yrittävät samaan aikaan parantaa ravintoaan ja sitä kautta hyvinvointiaan.

Silloin kun tämä toteutuu, koko keikka etenee huomattavasti helpommin. Kun molemmat ovat sitoutuneet projektiin, silloin ei tule sabotointia eikä kiusantekoa. Se ei auta yhtään asiaa, jos toinen syö terveellisesti ja muuttaa elämäänsä, samalla kun toinen vetää pizzaa ja ilkkuu. Sitäkin olen ikävä kyllä nähnyt joskus. Mutta kun molemmat ovat samalla asialla liikenteessä, silloin tapahtuu suuria asioita.

Teen molemmille ruokavalion normaalisti ja säädän kalorit sekä makrot oikein henkilökohtaisesti. Pariskuntien toimeksiannoissa on se hyvä puoli, että ruokahävikkiä tulee vähemmän, koska molemmat syövät samaa ruokaa. He voivat tehdä ruokaa isomman määrän ja säästävät sillä tavoin euroja ruokakaupassa. Toki jotain pientä hienosäätöä voi olla aterioissa, mutta pääasiassa he syövät samaa ruokaa ja tekevät sitä varastoon saman verran.

Käytännön asioissa pariskuntakeikka eroaa näiltä osin:

#1 Aikataulutus

Treenit pyritään sopimaan siten, että molemmat pääsevät paikalle samaan aikaan. Tämä luo joskus haasteita, mutta haasteet ovat tehty voitettavaksi. Aikataulutamme treenit aina etukäteen, joskus sovimme jopa kaksi viikkoa etukäteen milloin treenaamme. Silloin molemmat tietävät pitää sen ajan vapaana kalenteristaan. Vuorotyöläisten kanssa joudumme joskus tekemään treenit eri aikaan, mutta se on tapauskohtaista.

#2 Treenien sisältö

Säädän treenien ärsykkeen molemmille sopivaksi. He tekevät täysin saman treenin, mutta räätälöitynä kummankin fyysisten ominaisuuksien mukaan. Jos toinen on paljon vahvempi, hän saa enemmän rautaa. Tai jos toinen on kestävämpi, hän tekee enemmän volyymiä. Tasapainotan treenin siten, että se on molemmille osapuolille kehittävää ja palvelee asetettuja tavoitteita.

Viikkoseuranta tapahtuu oikeastaan ihan samanlailla kuin henkilökohtaisissa keikoissa. Molemmat punnitsevat itseään ja molemmat raportoivat kotiläksynsä minulle normaalisti. Molemmat ottavat kuvia aterioistaan ja niin edelleen.

Jos olette pariskunta, ylipainoisia ja haluaisitte muuttaa elämänne kokonaan toisenlaiseksi, ottakaa rohkeasti yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta. Sovitaan treffit ja keskustellaan teidän molempien unelmista ja tavoitteista.

Voitte lukea lisää minusta täältä. Tästä pääsette muihin palveluihin.