hei turkulaiset naiset

käännä kelloa taaksepäin

personal trainer tarkistaa asiakkaan ohjelman

tämä ryhmä on

naisille

yli 40 vuotiaille

Miten mahdut jälleen vanhoihin vaatteisiin ja käännät kelloa taaksepäin yli nelikymppisenä? Miten sinun tulisi treenata, jotta allit ja vatsa pienenee?

Tämä on yli nelikymppisen naisen treenijärjestelmä. Tässä iässä sinun fokus tulisi siirtyä enemmän voimaan ja lihasmassaan. Iän myötä kadotat sitä, joten sinun tulisi muuttaa fokuksesi siihen. Tämä korostuu mitä enemmän ikää tulee mittariin.

haluan olla superhero

Treenihallin osoite on Putkikatu 21 Naantali. Olen toiminut kohta 20 vuotta personal trainerina, olen erikoistunut ylipainoisiin.

treenaa oikein varttuneemmalla iällä

personal trainer tarkistaa asiakkaan ohjelman

tehdään

ravintoa

oikeat treenit

Sille on syynsä, että supersankarit ovat kovassa kunnossa. Päätin luoda fanina uudenlaisen treeniryhmän. Ryhmää yhdistää rakkaus elokuviin, supersankareihin, retroon ja halu olla hyvässä kunnossa.

Ryhmämme treenaa alussa kahdesti viikossa. Rakennamme retroluolan kevään 2024 aikana Naantaliin, jossa järjestämme myös aiheeseen liittyviä pelejä, elokuvia ja rentoa yhdessäoloa.

haluan olla superhero

Superhero-treenimenetelmässä käytämme kaikkia mahdollisia välineitä hyvinkin luovasti. Suoritamme ohjelmoinnissa samanlaisia jaksotuksia, joita näyttelijät tekivät valmistautuessaan rooliin. Välillä teemme elokuvista treenikohtauksia. Käytämme myös näyttelijöiden ravintoa hyödyksemme. Joskus meillä saattaa olla teemakin treeneissä. Kaikki on mahdollista.

Tiistaisin klo 18:00 – 19:00

Perjantaisin klo 19:00 – 20:00

Hinta 99€ / kk

haluan olla superhero

Tämä ryhmä on uusi ja uniikki. Kerään nyt pientä aloitusjengiä kasaan.

Markku 24.10.2023 | markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

PS. Olen tehnyt tavallisista ihmisistä oman elämänsä supersankareita jo kohta 20 vuotta. Voit käydä vilkaisemassa blogistani minkälaisia muutoksia ihmiset ovat saaneet aikaiseksi minun kanssani.