gymsoro taktinen
atleettisuus 2023

top1% suomessa

Taktisen harjoittelun tavoitteena on nostaa sinut TOP1% luokkaan Suomessa. Siihen ryhmään, johon hyväksytään vain aniharva suomalainen 2023. Tämä tarkoittaa tiettyjä voima- ja kestävyystasoja, jotka eivät olet mahdottomia kun asenne on oikea.

Treenaamme käytännössä kuin ammattisotilaat, juoksemme paljon, nostamme kahvakuulia sekä syömme kuten esi-isämme. Luomme fysiikan yli 40 vuotiaina, jonka ei pitäisi olla mahdollista!

Kohti TOP1% on nyt käynnissä Naantalissa ja saavutamme tämän tason kesällä 2023.

Tämä ajatus on Gymsoro Taktisen sielu!

Kaikki tapahtuu syystä. Vaikka emme aina ymmärrä miksi jotain tapahtuu tai miksi joudumme kohtaamaan vaikeuksia, uskomme silti, että kaikki tapahtuu jonkin tarkoituksen vuoksi. Uskomme, että vaikeudet ja haasteet auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään henkilöinä.
jousiampuja punnerrus nojapuissa
Taktisen treenijärjestelmän tavoitteena on tehdä sinusta monipuolinen, sitkeä ja atleettinen. Tämä luodaan seuraavien avulla:

• Juoksu
Hyrox
Reppumarssit
Kahvakuula
• Kalisteniikka

• Mace
Pätkäpaasto

• TOP1%

Näistä kaikista tulee blogiin tekstiä ajanmyötä.

hyrox

Hyrox-treenit julkaistaan Ruokatauon WODConnect -apin sisällä.

hinta: 5€ käteisellä

Kysy aikataulut markku(at)ruokatauko.fi

kuula ninja

Mikä: perustekniikkaa sunnuntaisin klo 13:00

Missä: Putkikatu 21 Naantali

Hinta: 5€

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Ensimmäiset askeleet ohjelmoinnista otettiin 2007 Lohjalla keskellä metsää ja yhden miehen voimin. Siitä alkoi tapahtumaketju, joka synnytti valmentajan sekä muutti tuhansien ihmisten fysiikan. 2023 sytytimme jälleen majakan loistamaan pimeään taivaanrantaan, antamaan merkkivalon muille samanhenkisille. Seuraa valoa, et ole yksin!