elämäntapamuutos

Elämäntapamuutos – personal trainer

Elämäntapamuutos alkaa tältä sivulta. Olen erikoistunut auttamaan ylipainoisia ihmisiä. Minun palveluni tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun sinulle.

Käydään seuraavaksi läpi miten tämä ratkaisu alkaa, miten se etenee ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Esittelen sinulle toimeksiannon rungon, joka ohjaa meidän tekemistämme. Lopulta jokaisen valmennuksesta muodostuu hieman erilainen ja kokonaisuus räätälöidään juuri sinulle.

VAIHE #1: Tapaaminen ja mittaukset

Ensimmäisen tapaamisen tehtävänä on saada selville minkälainen sinun tilanteesi on tällä hetkellä. Haluamme selvittää kehonkoostumuksesi, mittasi sekä ravintotilanteesi.

Tapaaminen sisältää seuraavat asiat:

  • Haastattelen sinua noin 60min (saat kertoa kuka olet…)
  • Käydään läpi tavoitteesi (mitä haluaisit 2023…)
  • Tutkitaan historiasi läpi (vammat, sairaudet, laihdutushistoria…)
  • Analysoidaan ravintoasi (mitä syöt…)
  • Liikkuvuusharjoitus (miten liikut…)

VAIHE #2: Selvä tavoite

Selvän tavoitteen asettaminen on toimeksiannon alussa tärkein tehtävä. Sovimme yhdessä mitä lähdemme tavoittelemaan. Tavoite on aina mitattavissa oleva, jotta se on konkreettisesti selkeä.

VAIHE #3: Suunnitelman laadinta

Toteutussuunnitelman laadinta on tavoitteen jälkeen seuraavaksi vuorossa. Suunnitelma perustuu tavoitteeseesi ja tämä räätälöidään sinulle. Otan tässä huomioon kuntosi, voimasi, liikkuvuutesi, ravintosi, työsi, arkesi, elämäntilanteesi eli kaiken. Saat selvät ohjeet mitä jokaisella viikolla tapahtuu ja mitä sinun pitää tehdä. Saat ohjeet ravintoon, treeniin ja lepoon. Suunnitelma elää koko toimeksiannon ajan ja päivittyy taustalla jatkuvasti nousujohteisuuden takaamiseksi.

VAIHE #4: Ravinnon käynnistäminen

Ravintovalmennus on ehkäpä tärkein osa koko suunnitelmaa, kun puhutaan laihduttamisesta. 80% tuloksista syntyy ravinnon avulla, joten se on merkittävin vipuvarsi mistä voit vääntää. Tästä syystä saat tarkat ohjeet mitä, kuinka paljon ja mihin aikaan syöt. Nämä perustuvat sinun omaan ruokapäiväkirjaan, josta laadin sinulle päivitetyn version tätä toimeksiantoa varten. Syöt edelleen sinulle tuttuja raaka-aineita, olet kylläinen ja laihdut ilman nälkää.

VAIHE #5: Treenien käynnistäminen

Yhteiset harjoitukset alkavat heti viikolla yksi. Näiden tehtävänä on muuttaa kuntoasi ja voimaasi huomattavasti. Sovimme aikataulut aina etukäteen ja sen lisäksi suoritat myös itsenäisesti harjoituksia. Tavoitteena on opettaa sinulle samalla miten liikutat kehoasi, jotta saat siitä parhaan hyödyn.

VAIHE #6: Tuki

Tuki toimeksiannon aikana on erittäin tärkeää. Tukeni on voimassa koko toimeksiannon ajan ja saat minut aina kiinni sähköpostilla.

TARJOAN JATKUVUUTTA

Minä tarjoan enemmän ”avaimet käteen” -ratkaisua, joka sisältää edellämainitut elementit. Näillä avaimilla sinä pystyt liikkumaan koko loppuelämäsi ja pysymään aina kunnossa.

En tarjoa kuntosaliohjauksia tai -ohjelmia. En tarjoa yksittäisiä treenejä.

Minun palveluni ovat kokonaisuus ja ”matka” kohti uusia elämäntapoja.

Mitä palveluni maksavat? Keskimäärin kustannukset ovat 500-700€ kuukaudessa.

Olen tehnyt menestyksekkäästi valmennustyötä jo 16 vuotta ja minulla on ollut satoja asiakkaita personal trainerin valmennuksessani.

Olen erikoistunut ylipainoisiin ja valmennan pääasiassa heitä myös 2023.

Tämä matka voi kestää koko loppuelämäsi, yritän antaa kaikki eväät, jotta tuloksesi olisi pysyvä. Haluan, että olet ikuisella matkalla, koska matka on paljon tärkeämpi kuin lopputulos.

MITÄ SEURAAVAKSI?

Minä tiedän kuinka vaikeaa on päästä irti sokerikoukusta ja kuinka pelottavaa on hypätä tuntemattomaan. Se hyppy on kuitenkin meidän jokaisen tehtävä, jos haluat tietää mitä sen aidan toisella puolella on.

Varaa tapaaminen ilmaiseen konsultaation tästä.

elämäntapamuutos

sorosuo ennen ja jälkeen
kaarinalainen nainen ennen ja jälkeen

CASE MIRJA

MITEN HÄN MUUTTUI?

Katso minkälaisia tuloksia saimme 12 viikon toimeksiannossa.

✔️ Paino -12,9kg

✔️ Rasvamassa -13,2kg

✔️ Rasvaprosentti -10,3%

✔️ Kehon sentit -23,5cm

✔️ Kuntotesti +211% parannus

Mirjan tulokset ovat tyypillisiä, joita asiakkaani saavat. Teemme muutoksia, jotka näkyvät peilikuvassa, hyvinvoinnissa ja itsetunnossa.