haluat olla

superhero

personal trainer tarkistaa asiakkaan ohjelman

tämä sivu on

sankareille

kerro tästä eteenpäin

Pidät supersankareista ja haluat näyttää yhtä hyvältä?

Minulle heräsi uusinta Batmania katsoessani idea. Mitä jos perustaisin treeniryhmän, joka keskittyy supersankaritreeneihin?

Tehdään elokuvista, sarjiksista ja peleistä treenikohtauksia sekä näyttelijöiden oikeita treenejä roolin takana. Tästä syntyi tämän ryhmän idea.

haluan olla superhero

Treenihallin osoite on Putkikatu 21 Naantali. Olen toiminut kohta 20 vuotta personal trainerina, olen erikoistunut ylipainoisiin.

treenaa kuten batman, wonderwoman, sarah connor, skywalker, star-lord…

personal trainer tarkistaa asiakkaan ohjelman

tehdään

näyttelijöiden

oikeat treenit

Sille on syynsä, että supersankarit ovat kovassa kunnossa. Päätin luoda fanina uudenlaisen treeniryhmän. Ryhmää yhdistää rakkaus elokuviin, supersankareihin, retroon ja halu olla hyvässä kunnossa.

Ryhmämme treenaa alussa kahdesti viikossa. Rakennamme retroluolan kevään 2024 aikana Naantaliin, jossa järjestämme myös aiheeseen liittyviä pelejä, elokuvia ja rentoa yhdessäoloa.

haluan olla superhero

Superhero-treenimenetelmässä käytämme kaikkia mahdollisia välineitä hyvinkin luovasti. Suoritamme ohjelmoinnissa samanlaisia jaksotuksia, joita näyttelijät tekivät valmistautuessaan rooliin. Välillä teemme elokuvista treenikohtauksia. Käytämme myös näyttelijöiden ravintoa hyödyksemme. Joskus meillä saattaa olla teemakin treeneissä. Kaikki on mahdollista.

Tiistaisin klo 18:00 – 19:00

Perjantaisin klo 19:00 – 20:00

Hinta 99€ / kk

haluan olla superhero

Tämä ryhmä on uusi ja uniikki. Kerään nyt pientä aloitusjengiä kasaan.

Markku 24.10.2023 | markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

PS. Olen tehnyt tavallisista ihmisistä oman elämänsä supersankareita jo kohta 20 vuotta. Voit käydä vilkaisemassa blogistani minkälaisia muutoksia ihmiset ovat saaneet aikaiseksi minun kanssani.