Huomio Naantalin Ja Raision Naiset

”VIHDOINKIN! Naantalissa Laihdutus & Kuntovalmennus Joka Yhdistää Hauskat Treenit, Edullisen Bootcampmallin SEKÄ Henkilökohtaisen Valmennuksen Personal Trainer Tyylillä!

Kuka Muu Haluaa Päästä Kuntoon Ja Näyttää Paremmalta? Naantalin Kohuttu Kehonmuutosexpertti Tarjoaa Tehokkaimmat Keinonsa…

Saanko esitellä: ”GET FIT IN NAANTALI”

nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

Kattava, Sinulle Valmiiksi Tehty, Superedullinen!

N

Pienryhmävalmennus henkilökohtaisesti

N

Personal Trainer valmennus

N

Ravinto-ohjeistus

N

Käytännössä testatut ja tehokkaat menetelmät

Tehnyt: Markku Sorosuo, yrittäjä

Päivämäärä: 6.5.2022

Hyvä ystävä,

Onko se oikeasti totta… VOIT tiputtaa painoa ja pitää sen poissa IKUISESTI! Voit olla samaan aikaan atleettinen, kiinteä ja hyvässä kunnossa. Se ei ole edes vaikeaa… kunhan annat minun näyttää miten…

Koska personaltrainerin palvelut eivät ole koskaan enää SAMANLAISET tässä kylässä!

Kaikki minun skeptiset ystäväni siellä, sanon heti tähän alkuun laittaakseni mielesi rauhaan ja näytän kuinka erilainen tämä ohjelma on – TODELLA ERILAINEN!

Miten se on erilainen?

Tarkoitan muilla tavoilla kuin että se TOIMII?

Se on helppoa. Se on erilainen… koska minä YMMÄRRÄN mikä on estänyt sinua saamasta tuloksia ja se ei ole sinun vikasi.

Minä tiedän, että olet raahannut itsesi treenisalillesi vuosia ja olet kenties hölkännyt ulkona pitkiä matkoja… ja kaikki se työ ILMAN TULOKSIA!

Olet kenties kokeillut kaikkia kamalia dieettejä kunnes olet repsahtanut ja koet rajua syyllisyyttä siitä.

Ehkä olet kokeillut treenata kotonasi kuntopyörällä, kahvakuulilla tai kuminauhalla… mutta nyt ne vain keräävät pölyä nurkissasi.

Ehkä olet rääkännyt itseäsi toiminnallisissa treeneissä ja kontannut lattialla, mutta siltikään peilikuvasi ei näytä mitään muutosta.

Se on ihan ok. Et ole yksin!

Tästä syystä kehitin…

N

Treenit jotka vievät sinua eteenpäin ILMAN tunteja salilla.

N

Haluaisitko saada Personal Trainerin henkilökohtaista valmennusta, mutta ILMAN lottovoittoa?

N

Ravintomallin joka auttaa sinua pääsemään eroon sokerikoukusta ILMAN nälän näkemistä.

N

Menetelmän jolla kehosi saa lisää vahvaa ja seksikästä lihasta, jotta saat enemmän ihailevaa huomiota miehiltä.

N

Ratkaisun jolla kesämekkosi näyttää hyvältä päälläsi ILMAN että tuskailet peilikuvaasi.

No, jos olet yhtään kuin minä, vastaus ylläoleviin kysymyksiin on ”KYLLÄ!”.

Saatat kysyä itseltäsi, ”Kuka on tämä tyyppi ja miksi hän on asiantuntija Naantalissa naisten liikuttamisessa?”. Saanko esitellä itseni muutamassa minuutissa.

Moi! Nimeni on Markku ja olen Naantalin kehonmuutosexpertti. Jokunen vuosi sitten olin juurikin sinun kengissäsi. Olin sairaalloisen ylipainoinen, minulla oli valtava vatsa ja häpesin itseäni. Kuntoni oli nolla ja samoin itsetuntoni oli olematon. Tuossa minun kuva alla. Mutta melkein 20 vuotta sitten muutin elämäni.

sorosuo ennen ja jälkeen

Tänään olen personal trainer ja minun missiona on kouluttaa, motivoida ja auttaa tavallisia ihmisiä kuten sinua saavuttamaan todella upean kunnon sekä terveyden.

Ja jos sinulle sopii, haluaisin samalla auttaa sinua saamaan kiinteän, hoikan ja seksikkään kehon.

Kuulostaako se hyvältä mielestäsi?

Tästä syystä päätin VIHDOINKIN luoda Naantaliin nopean ja tehokkaan ratkaisun naantalilaisille sekä raisiolaisille naisille, jotka haluavat saada laadukasta valmennusta sekä nähdä tuloksia.

Itseasiassa, aloita tänään! Varaa alta ilmainen aloitustreeni kanssani ja tule koeajamaan Get Fit In Naantali -valmennukseni! Ei maksa mitään. Autan sinut alkuun mielelläni.

Ajattele… Muutama Kuukausi Kanssani, Myös Sinä Jaat Menestyksesi…

Jos et vielä klikannut ylläolevaa nappulaa se johtuu siitä että sinulla on vielä kysymyksiä. Minä ymmärrän.

Ehkä ajattelet että tämä on liian hyvää ollakseen totta. Koska onhan tämä myyntisivu valmennukselle, eikö?

Minä teen tätä työkseni, minä elän tästä. Kun minun asiakkaat näyttävät hyvältä, minäkin näytän hyvältä. Olen pk-yrittäjä Naantalissa ja viimeinen asia minkä haluan tehdä, on tarjota jotain epämääräistä hyperoskaa, joka ei tuo tulosta ja saa vain ihmiset turhautumaan. Siksi panostan runsaasti aikaani tutkimuksiin ravinnosta sekä liikkumisesta, käytän vain käytännössä testattuja menetelmiä Get Fit In Naantali -valmennuksessa.

Kun ravinto, liikkuminen ja palautuminen ovat oikeassa suhteessa toisiinsa, silloin näet tuloksia… sellaisia tuloksia jotka saavat sinun ystäväsi kysymään,

”Mitä olet oikein tehnyt? Näytät hyvälle!”

Kun olet mukana Get Fit In Naantali-valmennuksessa, saavutat todella upeita tuloksia…

R

Poltat rasvaa 7-9 kertaa nopeammin kuin tavallisissa treeneissä.

R

Kiinteydyt juuri niistä ongelmakohdista.

R

Rakennat vahvaa lihasta ja saat seksikkyyttä.

R

Saat itsetuntoa ja näet itsesi uudessa, positiivisessa valossa.

R

Näytät hyvää esimerkkiä lapsillesi ja motivoit heitä liikkumaan sekä syömään paremmin.

R

Saat uusia ja kannustavia ystäviä, jotka ovat samalla asialla.

R

Opit kuinka helppoa ja hauskaa on ylläpitää uutta kehoasi.

GET FIT IN NAANTALI-valmennuksessa sinä tulet saamaan kaikki työkalut, joilla saavutat tavoitteesi.

keto ennen ja jälkeen
nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus
nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

Nyt on sinun vuorosi saada keho jonka ansaitset

Nämä sinä saat ohjelman aikana:

Hyöty #1: PERSONAL TRAINER VALMENNUSTA

Saat pienryhmässä personal trainerin valmennusta kustannustehokkaasti. Sinua ohjataan henkilökohtaisesti ja saat sinulle räätälöidyn ohjelman suoritettavaksi.  Sinulle opetetaan oikea tekniikka, tempo ja intensiteetti. Näiden seurauksena treenaat oikein, saat kehitystä ja pysyt terveenä.

Hyöty #2: TOIMIVA RAVINTO

Opit uuden ja mielenkiintoisen näkemyksen ravinnosta, jonka avulla pudotat kiloja HELPOSTI ja nostat hyvinvointiasi rajusti. Voit superhyvin valmennuksen aikana ja saat todella paljon uusia ideoita oikeaan syömiseen. Näet miten helppoa on ylläpitää uutta kehoasi.

Hyöty #3: JOHDAN ESIMERKILLÄ

Valmennan sinua samalla tavalla kuin valmentaisin itseäni. Minä tulen kanssasi juoksuhautaan ja johdan sinua esimerkin avulla. En koskaan vaadi sinulta mitään, mitä en ole itse valmis tekemään. Minä olen myös tehnyt kaikki virheet, joten säästän aikaasi VUOSIA. Älä turhaan tee minun virheitäni, saat minulta suoraan kartan ja työkalut unelmiisi.

Hyöty #4: TOIMIVA PIENRYHMÄ

Saat valmennusta kustannustehokkaasti pienryhmässä kolmesti viikossa. Sinun tavoitteet otetaan huomioon ja saat jatkuvasti henkilökohtaista valmennusta. Säästä rahaa ja aikaa.

Säästin Parhaan Viimeiseksi

Mikä parasta, Get Fit In Naantali on hinnaltaan sellainen, joka ei riko budjettiasi – se on ISO ongelma personal trainereilla Turussa.

Pyöritetäänkö hieman numeroita yhdessä?

Tavallinen kuntokeskus Personal Trainer Turussa laskuttaa sinua noin 50€ per treeni. Monet tietävät että sinun pitää liikkua treenarin kanssa 2-3 kertaa viikossa, jos haluat nähdä tuloksia. No ei tarvitse olla matikkanero että saadaan laskettua PT:n kustantavan sinulle 400-600€ per kuukausi. Minä itsekin laskutin sellaisia summia ollessani töissä kuntokeskuksissa.

Tiedän myös tarpeen hieman edullisimmille valmennuksille, koska personal trainer on HYÖDYLLINEN ja ARVOKAS. On paljon ihmisiä, jotka haluaisivat sen hyödyn, mutta hieman ystävällisemmällä budjetilla, eikös vain?

TSEKKAA TÄMÄ…

Minun GET FIT IN NAANTALI alkaa hinnasta 149€ / kk.

Se on melkoisen hyvä diili!

Kun tulet tapaamaan minua, saat myös nämä:

N

Kattava painonpudotus ja kunnon analysointi. Tämä mielenkiintoinen ja hauska analyysi antaa meille tietoa lähtötasostasi, jonka avulla voidaan ohjelmoida henkilökohtainen treeni- ja ravintosuunnitelma maksimoimaan tulokset minimiajassa (arvo 149€)

N

Ilmainen 30 minuutin personal trainer treeni Markun kanssa (arvo 59€)

N

Ravinto-ohjeistus viikoksi ostoslistan kanssa (arvo 39€)

Helpotan sinun mieltäsi myös tällä:

Kuule… se että minulla on superhieno valmennuspalvelu ei ole tarpeeksi. Se ei riitä, että vain ajattelet pääseväsi kuntoon. Sinun on tehtävä oikeasti jotain asialle.

Tarvitset jonkun joka valmentaa, tukee ja vie sinua eteenpäin.

Olen Valmis Hankkimaan Sinulle Tulokset Joita Olet Aina Toivonut… Oletko SINÄ?

  • ”KYLLÄ MARKKKU! Olen valmis saamaan mahtavat tulokset kuten muutkin asiakkaasi. Minä klikkaan allaolevaa nappulaa ja tulen ILMAISEEN aloitukseen kanssasi GET FIT IN NAANTALI -valmennusta varten!”

En malta odottaa tapaamistasi!

Sinun hyvinvointisi puolesta! Aina!

PS. Nyt on sinun mahdollisuutesi hyödyntää ILMAINEN ALOITUS kanssani ja näet mitä se vaatii saavuttaaksesi kaikki unelmasi.

PPS. Seuraavat viikot kuluvat joka tapauksessa, aika juoksee aina eteenpäin vaikka mitä tapahtuisi… Voisit samalla käyttää ne hyödyksi tällä ilmaisella tarjouksella. Klikkaa HETI.